Skip to Main Content »

Clippasafe Kindertuigje Harness wasbaar wit

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 13,95

Special Price € 11,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice
OF

Wasbaar Looptuigje Wit

Geen stress meer over het kwijtraken van je kind met dit looptuigje. Onder meer handig wanneer je op drukke plekken bent. Het tuigje kan in de wasmachine en is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Het riempje is 105 cm en 50 cm als teugel. Geschikt voor een borstomvang van 28-68 cm. Leeftijd: tot 4 jaar.

Op de 1e en 2e afbeelding wordt een andere kleur getoond. Dit looptuigje is hetzelfde maar in kleur wit.

prev
next
Clippasafe Kindertuigje Harness wasbaar wit

Meer afbeeldingen

Veilig met je kind lopen. Wasbaar Looptuigje Wit

Dit witte loop harness zorgt ervoor dat je kind niet plotseling wegloopt. Bepaal zelf hoever je kind bij je vandaan gaat door het verstellen van de lengte van de band. Deze band zitten tussen het tuigje, wat om het bovenlijf van je kind zit, en het bandje om jouw pols. Ook het tuigje en polsbandje zijn in lengte verstelbaar. Alle bandjes in één keer losmaken kan eenvoudig door op de "release" knop te drukken.

Het harness zorgt niet alleen voor de veiligheid van je kind maar kan ook zorgen voor de stabiliteit en kan helpen bij het corrigeren van je peuter wanneer deze leert lopen. Wasmachine-proof en geschikt voor kinderen tot 4 jaar.

Het meegeleverde bandje is een echt 'teugeltje', deze zit aan beide kanten vast en kan niet als enkel riempje gebruikt worden. De lengte van dit teugeltje is ongeveer 50 cm. Daarnaast worden er 2 korte bandjes van ongeveer 15 cm meegeleverd waarmee uw kind makkelijk aan een stoeltje vast te klikken is, handig in bijvoorbeeld een restaurant.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Ideaal

Review door Lakerveld
Algemeen
Het tuigje werkt voor ons ideaal. Eerst het tuigje goed passend om gedaan bij ons kleinkind, toen het zwemvest er overheen en zie daar: een prima controle over onze kleine dreumes.
(Geplaatst op 26-05-2013)

gebruiks vriendelijk

Review door J Haag
Algemeen
voor de kinderstoel zeer geschikt maar het leidsel had inderdaad wat langer moeten zijn
(Geplaatst op 13-08-2012)

Gebruiksgemak

Review door J.J. Kuperus-Boerke
Op zich een prima tuigje. Het enige wat mij tegenviel was de lengte van het losse onderdeel met een clip aan elke kant. Is nu alleen te gebruiken voor extra bevestiging aan b.v. kinderstoel, doch is ongeschikt om als leidsel gebruikt te worden bij b.v. wandelen. En daarvoor had ik het eigenlijk aangeschaft.
(Geplaatst op 24-06-2012)