Skip to Main Content »

Clippasafe Kindertuigje Harness wasbaar Multicolour

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 13,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Kindertuigje wasbaar Multicolour

Je kind kwijtraken in een drukke menigte, dat is één van de ergste dingen die er kan gebeuren voor ouders. Met de multicolour harness raak je je kind niet meer kwijt en houd je je kind altijd in de buurt.

Kijk hier voor de maatvoering.

prev
next
Clippasafe Kindertuigje Harness wasbaar Multicolour

Meer afbeeldingen

Veilig met je kind lopen. Wasbaar kindertuigje multicolour

Het loop harness zorgt ervoor dat je je kind niet ineens kwijt bent. Met behulp van de lange band kan je zelf bepalen hoever je kind van je weg mag lopen. Bijkomstig voordeel is dat je kind nog wel enige vrijheid heeft om zelf stapjes te zetten.

Dit harness is niet alleen voor de veiligheid van je kind, maar zorgt ook voor stabiliteit. Je kunt namelijk met dit harness je kind corrigeren tijdens het lopen, zo kun je voorkomen dat je peuter onverwacht valt. Verder is het harness ook volledig verstelbaar, onder andere bij de taille en schouder. Er zit een uniek “druk op release” functie op, waarmee je in één keer alle bandjes losmaakt. Zo hoeft je kind niet lang te wachten tot het harness los is. Het kan in de wasmachine en is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Het meegeleverde bandje is een echt 'teugeltje', deze zit aan beide kanten vast en kan niet als enkel riempje gebruikt worden. De lengte van dit teugeltje is ongeveer 45cm.
Daarnaast worden er 2 korte bandjes van ongeveer 15cm meegeleverd waarmee uw kind makkelijk aan een stoeltje vast te klikken is, handig in bijvoorbeeld een restaurant.

Productvideo

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

As low as: € 18,89