Skip to Main Content »

Clippasafe Kindertuigje Wasbaar Blue-White

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 13,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Kindertuigje Loop harness Blue-White

Een wandeling dient rustig te verlopen en moet ontspannen zijn. Hierbij kun je geen stress gebruiken over het zoek raken van je kind. Dit wordt mogelijk gemaakt door het loop harness. Dit navy loop harness zorgt ervoor dat je peuter in de buurt blijft.

Kijk hier voor de maatvoering.

prev
next
Clippasafe Kindertuigje Wasbaar Blue-White

Meer afbeeldingen

Handig loop harness Blue-White voor je kind

Dit loop harness houdt je kind dichtbij je, maar geeft je dreumes wel de vrijheid om zelf stapjes te zetten. Het is eenvoudig in gebruik en naar wens verstelbaar. Zo kan het harnas voor langere tijd mee. Het harness kan om het bovenlijf van je kind worden geklikt, het bandje om jouw pols. Deze banden zijn te verstellen, evenals de lange band die tussen de het harnas en het polsbandje inzit.

Het meegeleverde bandje is een echt 'teugeltje', deze zit aan beide kanten vast en kan niet als enkel riempje gebruikt worden. De lengte van dit teugeltje is ongeveer 45cm.
Daarnaast worden er 2 korte bandjes van ongeveer 15cm meegeleverd waarmee uw kind makkelijk aan een stoeltje vast te klikken is, handig in bijvoorbeeld een restaurant.

Het is geen probleem wanneer het vies wordt, want het loop harness kan in de wasmachine. Het is geschikt voor kinder tot 4 jaar oud. Ook kan dit harness gebruikt worden met een kinderwagen, reiswieg of kinderstoel. Zo kan je kind nooit onverwachts meer wegrennen als hij of zij bijvoorbeeld in de kinderwagen zit.

Productvideo

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

As low as: € 18,89