Skip to Main Content »

Wandeltuigje kind in de supermarkt

Wandeltuigje kind in de supermarkt

Boodschappen doen met de kids erbij kan een hele klus zijn. Al snel hebben ze geen zin meer om naast het winkelwagentje te lopen en gaan ze door de supermarkt rennen. Alsof dat al niet vervelend genoeg is, heb je ook nog kans dat je een zoektocht kan beginnen om ze weer terug te vinden. Of tot overmaat van ramp wordt omgeroepen in de supermarkt of je je kind bij de kassa op wil komen halen? Om scenario's als deze te voorkomen gebruik je een wandeltuigje kind.

Veiligheidstuigje, rugzakje met tuigje of knuffeltuigje

Aan een looptuigje kind of baby tuigjes is een wandelkoord bevestigt waarmee je kind niet ver weg kan gaan. Daarentegen biedt het wandeltuigje je kind wel enigszins vrijheid, doordat het koord lang genoeg is. Boodschappen doen wordt een heel stuk aangenamer en verloopt rustiger met een wandeltuigje kind. Er is voor iedereen wat wils, in ons assortiment vind je veiligheidstuigjes, rugzakjes met tuigje en knuffeltuigjes.


Looptuigje kind geschikt tot 4 jaar

De verschillende tuigjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar en de bandjes zijn verstelbaar. In ons assortiment vind je dus niet alleen baby tuigjes, maar ook tuigjes geschikt voor peuters en kleuters. Bekijk hier de verschillende modellen en eigenschappen van ieder looptuigje kind.

Meest verkocht wandeltuigje kind