Skip to Main Content »

Verzenden, afhalen en retourneren

Verzenden

Wij verzenden via PostNL, die na verzending in de regel binnen één of twee dagen leveren. Als u het verzendbericht van ons ontvangt weet u dus ongeveer wanneer het pakket gaat komen. (Voor België kan het soms tot een week duren)

Bestellingen worden meestal dezelfde of de volgende dag verwerkt op werkdagen. Bij vertragingen wordt u op de hoogte gebracht.

Kosten

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6,45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
     

Retourneren

Heeft u iets verkeerds besteld, spijt van de bestelling, of een andere reden dan kunt u tegen bepaalde voorwaarden de bestelling retourneren of ruilen.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking. Vul alstublieft op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

Kindertuigje.nl
Nijverheidssingel 313
4811 ZW  Breda

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice via ons contactformulier.

Afhalen

U heeft uiteraard ook de mogelijkheid uw bestelde producten af te halen op ons kantoor. Dit kan op afspraak, op werkdagen tussen half 9 's morgens en 6 uur 's avonds. Let op, wij zijn puur een webshop en hebben daarom geen showroom of winkel.
Om een afspraak te maken kunt u een mailtje sturen naar info@kinder-produkten.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw producten dan netjes verpakt voor u klaar liggen!