Skip to Main Content »

Clippasafe Verstelbaar looptuigje Zwart

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 13,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Looptuigje Zwart (Fully Adjustable)

Een wandeling dient rustig te verlopen en moet ontspannen zijn. Hierbij kun je geen stress gebruiken over het zoek raken van je kind. Dit wordt mogelijk gemaakt door het loop harness. Dit zwarte loop harness zorgt ervoor dat je peuter in de buurt blijft.

Kijk hier voor de maatvoering.

prev
next
Clippasafe Verstelbaar looptuigje Zwart

Meer afbeeldingen

Handig loop harness Zwart voor je kind

Dit loop harness houdt je kind dichtbij je, maar geeft je dreumes wel de vrijheid om zelf stapjes te zetten. Het is eenvoudig in gebruik en naar wens verstelbaar. Zo kan het harnas voor langere tijd mee. Het harness kan om het bovenlijf van je kind worden geklikt, het bandje om jouw pols. Deze banden zijn te verstellen, evenals de lange band die tussen de het harnas en het polsbandje inzit.

Het meegeleverde bandje zit aan 1 kant vast aan het harnasje en kan op deze manier als een riempje gebruikt worden, het is ook mogelijk het riempje aan de andere kant vast te klikken zodat je een handig teugeltje hebt.

Het is geen probleem wanneer het vies wordt, want het loop harness kan in de wasmachine. Het is geschikt voor kinder tot 4 jaar oud.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Prima tuigje

Review door natasja
Algemeen
Snelle ontvangst na bestelling. Makkelijk in gebruik. Hier ook een zeer ondernemend jochie van 1,5 dat het liefst los loopt en graag zijn eigen gang gaat. Dit tuigje besteld met het oog op onze vakantie in de bergen, zodat hij niet ineens naar beneden kukelt ;-) Zowel korte lijn als lange(re) lijn mogelijk.
(Geplaatst op 08-06-2014)

algemeen

Review door Sonja
Algemeen
Snelle levering en nog belangrijker: super in gebruik! Ben altijd tegen tuigjes geweest maar met een jochie dat liever loopt dan in de buggy zit en niet luistert of een handje wil geven toch overstag gegaan en heel tevreden. Jochie vindt het helemaal niet erg; sterker nog: is blij dat hij mag lopen! De lijn is lang genoeg en in de stad heel handig dat ie aan de andere kant vastgeklikt kan worden zodat ukkie wat dichterbij blijft!
(Geplaatst op 11-05-2014)

top service

Review door Jacqueline
Algemeen
Snelle levering en een goede klantenservice! Aanrader!
(Geplaatst op 21-07-2012)