Skip to Main Content »

Veiligheidstuigje

Een veiligheidstuigje is eenvoudig in gebruik en voldoet aan alle eisen van een kindertuigje. Het veiligheidstuigje met looplijn bestaat uit 1 band om het lichaam, 1 band over iedere schouder en een looplijn is bevestigd aan het veiligheidstuigje waarmee je je kind altijd in de buurt houdt. Naast het veiligheidstuigje bieden we ook een eenvoudig polsbandje als alternatief op het veiligheidstuigje met looplijn.

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidsriem kinderen

Een veiligheidstuigje met looplijn is ideaal voor extra veiligheid van je kind in drukke situaties. Ouders gebruiken de veiligheidsriem om kinderen in pretparken, supermarkten of drukke winkelstraten in de buurt te houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat je kind tijdens een moment van onoplettendheid zijn eigen weg gaat, op avontuur. En je kind terug vinden gaat niet altijd even snel, een moeilijk moment voor ouder en kind.

Gebruik een veiligheidstuigje met looplijn ook op vakantie in het buitenland wanneer je kind niet aan een voorbijganger om de ouders kan vragen omdat ze een andere taal spreken. Een veiligheidsriem voor kinderen is veilig en bespaart zowel ouder als kind een hoop kopzorgen.