Skip to Main Content »

Tuigjes kind in het pretpark

Tuigjes kind in het pretpark

Veel ouders komt het bekend voor. Een gezellig familie-uitje naar een pretpark of de kermis, maar ineens is je dochtertje of zoontje nergens te bekennen. Direct spoken er allerlei gedachtes door je hoofd en krijg je het Spaans benauwd. Maar dit is vanaf nu verleden tijd! Geen hitte uitbarstingen meer door het zoekraken van je kind met behulp van een kind harnas.

Een kind harnas is dé oplossing

Met een kind harnas zorg je ervoor dat je je kind nooit uit het oog verliest, maar ze behouden wel enige bewegingsvrijheid dankzij de looplijn. De tuigjes kind modellen hebben een tuigje die bevestigd wordt om het bovenlijf van je kind. 2 banden om het bovenlijf en 2 over de schouder. De banden zijn verstelbaar, waardoor het kind harnas mee kan groeien met je baby/peuter/kleuter. Een makkelijke oplossing voor het bijhouden van kinderen die graag solo op avontuur gaan. Een uitje naar het pretpark of de kermis hoeft niet meer af te lopen in een dramatische zoektocht naar je verloren kind.

Het polsband kind is geen kind harnas, maar een eenvoudige (en goedkope) lijn die je om de pols van je kind doet. Ze zijn supermakkelijk in gebruik en extra voordelig geprijsd. Deze polsbandjes leveren wij in verschillende kleuren. Bekijk ons complete assortiment kind harnas en polsband artikelen.


Tuigjes en polsband kind in onze webshop

In ons assortiment hebben we verschillende varianten tuigjes kind. Eenvoudige veiligheidstuigjes of een polsband kind. Knuffeltuigjes van het merk Goldbug of kleine rugzakjes met een tuigje voor het wat oudere kind. Ga direct naar een van de categorieën of bekijk de meest populaire producten uit onze shop.

Meest verkochte tuigjes kind