Skip to Main Content »

Tuigje voor kinderen op de oversteekplaats

Tuigje voor kinderen op de oversteekplaats

Oversteken bij een drukke weg is gevaarlijk wanneer je kleine kinderen bij hebt. Ze kunnen ineens de weg op rennen, zonder te kijken of er een auto aankomt. Terwijl je als ouder nog zo had gezegd dat dat niet mocht. In de meeste gevallen loopt het goed af gelukkig, helaas is dit niet altijd het geval. Met een tuigje voor kinderen verklein je dit risico aanzienlijk.

Houd controle met tuigje kinderen

Onze tuigje kinderen artikelen zijn zo gemaakt dat kinderen nog wel bewegingsvrijheid hebben, maar tot een beperkte afstand. Aan het kinderen tuigje is een lange band bevestigd, waarmee je je kind dicht bij je kunt houden. Bij het oversteken kun je er met de kindertuigjes voor zorgen dat je kind niet zomaar de straat op rent, maar pas oversteekt wanneer jij het veilig vindt.

Er zijn drie varianten beschikbaar in onze webshop, het basis veiligheidstuigje, het rugzakje met tuigje en het knuffeltuigje. Er is dan ook altijd wel een kindertuigje dat bij jou en je kind past. De veiligheidstuigjes zijn basic, maar voordelig. Het rugzakje en het knuffeltuigje zijn beide rugzakjes zodat je kind helemaal zelf zijn pakje drinken, lunch of speelgoed kan dragen wat ze natuurlijk hartstikke stoer vinden. Bekijk de meest populaire producten of bezoek 1 van de 3 categorieën.


Kinderen tuigje, geschikt voor jong en oud

Een tuigje voor kinderen is altijd bevestigd met twee banden om het bovenlijf en een band over iedere schouder, zodat deze goed vast blijft zitten. Een tuigje voor kinderen is geschikt voor 0 tot 4 jaar oud, in maatvoering en in model. Een kind van vier wil bijvoorbeeld niet meer met een knuffeltuigje lopen maar met een rugzakje met tuigje, bij een kind van 2 zal dit net andersom zijn.

Meest verkochte kindertuigjes