Skip to Main Content »

Tuigje voor kind op de parkeerplaats

Tuigje voor kind op de parkeerplaats

Drukke parkeerplaatsen zijn de schrik van iedere ouder. Een plek waar je je peuter makkelijk uit het oog kunt verliezen. Maar ook een plek waar auto's op en af rijden en je rond rennende kind snel over het hoofd wordt gezien bij bijvoorbeeld het achteruit rijden. Voorkom ongelukken met het gebruik van een tuigje voor kind.

Voorkom ongelukken met het peutertuigje

Met dit tuigje voor je peuter raak je jouw kind niet meer kwijt, doordat het tuigje je kind met behulp van een wandelkoord aan jou verbindt. Drukke parkeerplaatsen zullen geen probleem meer vormen. Je loopt met een gerust hart over de parkeerplaats, wanneer je met het tuigje je kind dichtbij je houdt.

Het peutertuigje is door middel van 2 banden om het bovenlijf en 2 banden over de schouders vastgeklikt aan je kind, zodat je er van verzekerd bent dat het goed vast zit. De veiligheidstuigjes in onze webshop zijn alleen een tuigje, wanneer je het rugzakje met tuigje of knuffeltuigje kiest kan je kind hier ook nog spulletjes indoen. Met het knuffeltuigje heeft je peuter er ook nog eens een nieuw vriendje bij. Ieder tuigje voor peuter met een rugzakje kan los geklikt worden van de looplijn zodat het ook alleen als rugzak gebruikt kan worden.


Tuigje voor kind kan zo in de was

Is het tuigje voor je peuter vies geworden? Geen probleem, je kunt deze namelijk in de wasmachine doen. Het peutertuigje is geschikt voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ga naar 1 van de 3 categorieën van onze tuigjes of bekijk direct onze meest populaire artikelen.

Meest verkocht tuigje voor kind