Skip to Main Content »

Rugzakje met tuigje Pink (Roze)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 29,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Kindertuigje Rugzak Roze

Het rugzak tuigje van Red Castle is de uitkomst voor ouders die hun kinderen weleens uit het oog verliezen. Dankzij het hengsel blijft je kind in de buurt en kan niet meer plotseling de straat op rennen. De lengte van de riem is 70 cm en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang van 40-70 cm. Leeftijd:1 tot 4 jaar.

Op de 1e afbeelding wordt het roze rugzakje getoond. Op de andere afbeeldingen zie je het blauwe rugzakje welke in uitvoering gelijk is.

prev
next
Rugzakje met tuigje Pink (Roze)

Meer afbeeldingen

Rugzak kindertuigje voor je kind. Veilig en Voordelig!

Je loopt buiten en je kind wil zonder te kijken de straat oversteken of je loopt langs een drukke weg en je kind wil steeds te dicht bij de rand van de stoep gaan lopen. Een herkenbare situatie voor velen Met hetrugzakje van Red Castle hoef je niet meer bang te zijn dat dit gebeurd. Dankzij het hengsel, dat aan de rugzak geklikt kan worden, houd je je kind dichtbij en kan hij of zij niet meer plotseling ergens naartoe rennen.

Er is ook de mogelijkheid het hengsel los te klikken, waardoor het puur als rugzakje gebruikt kan worden. Het riempje wordt met een stevige metalen clip bovenaan de rugzak bevestigd en heeft een lengte van 70 cm met een lus op het einde.

Klantenbeoordelingen

rugzakje

Review door Janneke
prima rugzakje, mooie kwaliteit
(Geplaatst op 17-04-2012)