Skip to Main Content »

Rugzakje met tuigje Blue (Blauw)

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 29,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Kindertuigje Rugzak Blauw

Heeft je kind de neiging om weg te lopen, bijvoorbeeld in een drukke straat? Dan kan je met dit rugzak tuigje voorkomen. Met een handige veiligheidsriem die aan het rugzakje zit, kan je ervoor zorgen dat je kind er niet zomaar vandoor kan gaan, maar toch nog vrijheid heeft om wat stapjes te zetten. De lengte van de riem is 70 cm en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang van 40-70 cm. Leeftijd: 1 tot 4 jaar.

prev
next
Rugzakje met tuigje Blue (Blauw)

Meer afbeeldingen

Rugzak kindertuigje voor je kind. Veilig en Voordelig!

Voor veel ouders een bekende situatie: je loopt over straat met je kind en ineens verlies je hem of haar uit het oog. Ook lopen kinderen soms zomaar de weg op zonder te kijken of er auto's of fietsers aankomen. Hierdoor kunnen gevaarlijke sitatuaties ontstaan, waarbij je op het laatste moment er nog snel voor kan springen. Met het kindertuigje van Red Castle is dit verleden tijd.

De handige rugzak heeft een hengsel waaraan jij je kind in de buurt kan houden. Zo kan hij of zij niet meer zomaar weglopen of de straat op gaan. Het hengsel van het tuigje voor je kind kan ook losgemaakt worden, zodat je kind het rugzakje los kan gebruiken.

Het riempje wordt met een stevige metalen clip bovenaan de rugzak bevestigd en heeft een lengte van ongeveer 70 cm en een stevige, comfortabele lus op het einde.