Skip to Main Content »

Rugzakje met tuigje Blauw/Rood

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 17,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Kindertuigje Rugzak Blauw/Rood

Ideale blauw/rode rugzak met kindertuigje dat geschikt is voor jongens die tussen de 2 en 4 jaar oud zijn. Het speciale aan deze rugzak is, dat er een kindertuigje aan bevestigt zit. Hierdoor kan je kind zijn eigen spullen meenemen en jij hebt ook nog de controle over je eigen kind.

De lengte van de riem is 100 cm en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang van 40-70 cm. Leeftijd: 1 tot 4 jaar.

prev
next
Rugzakje met tuigje Blauw/Rood

Meer afbeeldingen

Rugzak kindertuigje voor je kind. Leuk en veilig tegelijkertijd!

Ideale blauw/rode rugzak met kindertuigje, dat geschikt is voor jongens tussen de 2 en 4 jaar oud. Het kind kan zijn speelgoed of spullen kwijt in zijn eigen rugzak. Dit geeft je kind een bepaalde verantwoordelijkheid. Zo kan hij gaandeweg leren hoe hij met zijn eigen spullen moet omgaan.

Bijkomend voordeel van de rugzak is, dat je ook nog de controle kan hebben over je kind. Dit kan namelijk via het kindertuigje dat bevestigt is aan de rugzak. Het is een ideale combinatie voor kind en ouder.

Het riempje wordt met een stevige metalen clip bovenaan de rugzak bevestigd en heeft een lengte van ongeveer 100 cm.

Productvideo

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

As low as: € 18,89

     

Klantenbeoordelingen

Erg handig

Review door Susan
Algemeen
Ik ben het met de vorige schrijfster eens. Controle houden zonder dat het er uit zien als een hondenriem. En mijn kleinzoon vindt het wel stoer.
(Geplaatst op 03-12-2012)

Ideaal

Review door Alfons Smolders
Algemeen
We hebben dit rugzakje besteld voor onze 2 jarige zoon. Die had de neiging als we hem buiten op de grond zetten om er als roadrunner vandoor te gaan. En meestal niet in de richting waar je naar op weg wilde...
Resultaat was dat wanneer we met ons gezin op drukke plekken waren, of als ouder alleen samen met onze oudere dochter, wij hem eigenlijk altijd in de wagen hielden omdat we anders de hele dag achter hem aan renden. Om over de keren dat we hem moesten zoeken nog maar te zwijgen. Gevaarlijk natuurlijk. Maar die wagen was voor hem weer niet leuk waardoor hij eigenlijk vaak alles bij elkaar gilde.
Met het rugzakje om voelt hij dat hij niet ver weg kan en blijft automatisch bij ons in de buurt. Voor hem veel leuker en voor ons veel rustiger.
Nu vond ik vroeger als ik een kind aan een tuigje zag dat "zielig". Nu weet ik beter. En omdat het tuigje in een rugzakje is verwerkt, lijkt het minder op "de hond uitlaten".
Ik gebruik het riempje alleen als wegloop beperking. Zodra ik merk dat hij wegloopt, haal ik hem aan de hand weer terug. Ik gebruik het riempje dus niet als correctie. Echt alleen als beveiliging. Werkt prima!
Het rugzakje geeft ook meer ruimte om spulletjes mee te nemen.
Het enige nadeel is dat het borstriempje niet verstelbaar is. Met een dikke jas aan is het best wel krap. Dat is de enige reden dat ik geen 5 sterren kon geven.
Maar verder in één woord, Ideaal!
(Geplaatst op 09-11-2012)