Skip to Main Content »

Polstuigje Huismerk

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,95
  • Koop 2 voor € 4,95 per stuk. en save 29%

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice
OF

Omschrijving

Kinder-Produkten.nl heeft ook een eigen polstuigje! Heeft u een boefje die het vaak presteert om zich uit uw hand los te wurmen en op onderzoek uitgaat? Een polstuigje is dé oplossing hiervoor! Uw kind heeft het idee dat hijof zij lekker vrij mag lopen, maar het biedt u als ouder iets meer veiligheid en zekerheid. Daarnaast heeft u ook nog uw handen vrij. Het polstuigje heeft een verstelbare lus voor uw pols en aan het andere uiteinde een elastische lus voor uw peuter. Of u bevestigt het aan de buggy. Ook handig!

prev
next
Polstuigje Huismerk

Meer afbeeldingen

Details

Kinder-produkten.nl Polstuigje is ideaal voor situaties waarbij u uw kind niet uit het oog wilt verliezen maar toch een beetje vrijheid biedt aan uw kind! Aan beide uiteindes zit een bandje die om de pols dient te worden gedaan. Het bandje dat om uw kind zijn pols gaat is elastisch dus erg comfortabel. Het bandje dat om uw pols dient te worden gedaan is niet elastisch maar wel verstelbaar.

Producteigenschappen:

Kleur: Zwart
Lengte: 60 cm
Leeftijd: 1 – 4 jaar
Wasmachine: handwas

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

Stel uw eigen voordeelpakket samen! (Looptuigje)

As low as: € 18,89

     

Klantenbeoordelingen

polstuigje huismerk

Review door joyce
Algemeen
Snelle levering! Toen ik het uitpakte dacht ik oh dat is toch best kort. Mijn dochter van anderhalf wil niet meer in de buggy dus meteen de proef op de som genomen en naar ikea gegaan. Het is echt lang genoeg zij heeft haar vrijheid en ik heb angst meer dat ze weg loopt Ik raad het dan ook iedereen aan!
(Geplaatst op 30-07-2015)

Polstuigje

Review door Monique
Algemeen
Handig polstuigje om je kind aan de hand of kinderwagen/buggy te houden. Geeft toch nog voldoende bewegingsruimte. Erg makkelijk om mee te nemen, polstuigje neemt weinig ruimte in beslag.
(Geplaatst op 30-04-2015)

Polstuigje huismerk

Review door B.
Algemeen
Erg handig voor op drukke plaatsen en je je kind toch niet kwijt wilt raken. Ook makkelijk mee te nemen. Vooral als je kind niet altijd meer in de buggy wil.
Snelle levering en goede service.
(Geplaatst op 09-05-2013)