Skip to Main Content »

Over ons

Beste ouder/ouder to be,

Welkom op onze webshop! Deze webshop is onderdeel van Kids Solutions, opgericht door twee ouders die zelf op zoek zijn naar producten die bijdragen aan de dagelijkse veiligheid van onze kroost.

Het belangrijkste dat kinderen nodig hebben is veiligheid, gezondheid en liefde. Door inspanning van uzelf, maar ook door goede producten, kunt u uw kindje deze drie dingen bieden.

Het grootbrengen van kinderen brengt veel zorgen met zich mee; zowel qua verzorging als de veiligheid van de kleintjes. Of het nu gaat om accessoires, verzorgingsproducten, kinderkleding of producten voor de bescherming van kinderen. Ze zijn niet allemaal gemakkelijk te vinden op het internet en zeker niet gemakkelijk te kopen! En daar hebben wij de oplossing voor.

Naast kinder-produkten.nl beheren wij nog meerdere webshops:

-          Kindertuigje.nl

-          Kinderrugzakje.nl

-          Kinderenindeauto.nl

Wij willen ons inspannen om een klein beetje gemak en veiligheid aan het leven van ouders toe te voegen door het goed bereikbaar maken van diverse interessante kinderspullen.
Om dit te verwezenlijken leveren wij, naast een overzichtelijke webshop, ook een snelle en adequate service. Op veel webshops is contact zoeken vaak moeilijk.
Bij ons treft u dit probleem niet aan! Hebt u vragen of klachten, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

Veel shop- en kijkplezier!

 

Met vriendelijke groet,

Het Kinder-Produkten.nl Team