Skip to Main Content »

Looptuigje peuter voor extra veiligheid

Looptuigje peuter

Een tuigje peuter is ideaal om je kleine avonturier niet in de problemen te laten komen, maar zonder hem of haar te verplichten heel de dag in de buggy te zitten of je hand vast te houden. Een looptuigje peuter geeft ieder kind bewegingsvrijheid, maar je hebt zelf onder controle hoever en waar hij/zij gaat en staat. Hier en daar een correctie zodat je kind niet afdwaalt of ergens tegenaan loopt, maar wel een meter loopruimte dankzij de looplijn.

Ideaal voor op vakantie, een dat naar het pretpark of gewoon tijdens het winkelen of boodschappen doen.

Tuigje peuter geeft ook ouders rust

Omdat je peuter in zijn tuigje nooit ver uit de buurt kan gaan zonder dat jij dit toestaat, heb je zelf ook heerlijke rust tijdens je welverdiende vakantie of dagje uit. Wanneer de situatie het toelaat kun je ook eenvoudig de looplijn los klikken van het tuigje zodat je peuter helemaal zijn eigen gang kan gaan. Een looptuigje voor de peuter is dus niet alleen veiliger voor je kind, maar het geeft ook een heerlijk rustig gevoel aan de ouders.

Looptuigje peuter in onze webshop

In onze webshop hebben wij drie verschillende tuigje peuter modellen. Veiligheidstuigjes, verkrijgbaar in looptuigjes en polsbandjes, schattige knuffeltuigjes en rugzakjes met een tuigje. Ieder looptuigje peuter is geschikt voor peuters tot vier jaar en van hoge kwaliteit.