Skip to Main Content »

Knuffeltuigje

Op de meest ongelukkige momenten ziet je kind de kans om er tussenuit te glippen. In een drukke winkelstraat, in de rij bij de supermarkt, tijdens een bezoekje aan een pretpark, op de meest gekke momenten. Je kind kwijtraken gebeurt niet wanneer je een knuffeltuigje hebt. Dit schattige kindertuigje met knuffel is een feest om te dragen voor je kind en als ouder ben je gerust dat je zoontje of dochter er niet tussenuit knijpt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kindertuigje met knuffel

Een schattige knuffelrugzak met tuigje is een garantie op een rustig dagje uit. Je kind is blij met zijn nieuwe zachte knuffel en jij raakt je kind niet meer per ongeluk kwijt. De knuffel is een klein rugzakje waar bijvoorbeeld een pakje drinken in kan of zijn/haar favoriete speelgoed en de staart van de knuffel gebruik je als looplijn.

Het knuffeltuigje is bij de kinderen van diverse van onze klanten de nieuwe favoriete knuffel en bespaart ouders een hoop zorgen. De kleine kan er niet meer zomaar vandoor gaan en het kindertuigje met knuffel is de nieuwe favoriete knuffel. Bekijk al onze knuffelrugzak met tuigje varianten en kies 1 van de lieve aapjes, hondjes, jungle en boerderij of fantasie dieren.