Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Vlinder

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Vlinder

Het kindertuigje van Goldbug is een creatieve manier om je kind niet kwijt te raken op drukke plekken, zoals het vliegveld of een andere grote openbare ruimte. De rugzak met tuigje, in de vorm van een vlinder, zal in de smaak vallen bij je kind. Deze zal het geweldig vinden dat de knuffel overal mee naartoe mag op zijn of haar rug. En als ouder is er wat meer rust omdat je jouw kind niet meer uit het oog kunt verliezen met de Harness Buddy.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Vlinder

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Het kindertuigje van Goldbug is een leuke manier om je kind dichtbij te houden op drukke plekken, zoals het winkelcentrum, vliegveld of andere grote openbare ruimte. De rugzak met tuigje, in de vorm van een vlinder, zal favoriet zijn bij je kind. Je peuter zal het geweldig vinden dat de vlinder over mee naar toe mag. En jij hebt wat meer rust omdat je jouw kind niet meer uit het oog verliest.

De Harness Buddy wordt vastgemaakt met een dubbele sluiting om het bovenlijf. De veiligheidsriem heeft de vorm van een staart en maakt het plaatje af. Omdat de veiligheidsband een lengte heeft van een meter, heeft je kind toch de nodige vrijheid om de wereld te ontdekken. De veiligheidsband is afneembaar, waardoor er de mogelijkheid is alleen met de knuffel te spelen.

Uw kind groeit van tijd tot tijd. De knuffel-rugzak is zo gemaakt dat deze met uw kind kan meegroeien. De riempjes van de voorsluiting zijn gemakkelijk te verstellen zodat er nog lang van de Harness Buddy gebruikt kan worden gemaakt. En laat uw kind de knuffel een keer in de modder vallen? Geen probleem. Deze vlinder is van polyester en is wasmachine bestendig.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Super gaaf

Review door Susanne
Algemeen
Mijn dochter vindt de vlinder geweldig. Als ze de vlinder niet aan heeft dan knuffelt ze ermee als een knuffel
(Geplaatst op 09-12-2014)

Super!

Review door Esther
Algemeen
Ik schrijf deze beoordeling vanaf ons vakantieadres ... Heel blij met het rugzakje/tuigje! Superhandig op het vliegveld en vandaag bij een dagje dierentuin. Mijn dochter is gek van haar "dinder" (vlinder) dus een groot succes deze aankoop.
(Geplaatst op 09-12-2013)

boven verwachting

Review door Tessa
Algemeen
vanaf het moment dat het binnenkwam zijn mijn dochters er gek op.
ermee knuffelen, haast ruziën wie hem aan mag.
dit hadden wij zeker niet verwacht
kortom heel erg blij mee
(Geplaatst op 12-08-2013)

geweldig

Review door anja
wij hebben sinds een week het vlindertuigje in gebruik en het bevalt ons zeer goed.
mensen kletsen achter je rug om je bind je kind toch niet vast dan zeg ik beter zo dan dat ze wegloopt of onder een auto loopt.
kortom we gebruiken hem vaak en zijn er zeer blij mee onze dichter speelt er de hele dag mee ze vind het helemaal niet erg en het ziet er ook leuk uit....
(Geplaatst op 04-07-2012)

Goed

Review door Evelien
Wij zijn tevreden over het product.

(Geplaatst op 14-05-2012)