Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Tijger

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Tijgertje

De tijger variant van de rugzak met tuigje heeft een onschuldige lieve blik en voelt heerlijk zacht aan. Met dit kindertuigje houd je jouw peuter veilig in de buurt, maar heeft je kind nog wel voldoende ruimte om te bewegen.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Tijger

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Heb jij ook een ondernemende peuter rondlopen? Die buiten het huis eigenlijk het liefst zijn eigen gangetje wil gaan en daarom goed in de gaten moet houden? Dan is deze tijger misschien wel de juiste oplossing voor jou. Naast dat de rugzak er leuk uitziet is het principe van het kindertuigje ook erg handig. Buiten de schouderbanden heeft de tijger-rugzak 2 banden met beide een gesp om het middel lopen, waarmee je de rugzak goed vast kunt maken.

Maar hoe kan je peuter dan niet meer weglopen? De staart van de tijger, die met een gesp bevestigd is aan de achterkant van het rugzaktuigje, heeft een handvat. Als je als ouder dat handvat vast hebt, kan je peuter niet verder dan 1 meter van je vandaan lopen. De Harness Buddy is de ideale oplossing voor wanneer je jouw kind niet uit het oog wil verliezen, maar ook zijn vrijheid gunt.

Het rugzak tuigje is geschikt voor kinderen tussen de 18 maanden en 4 jaar. Om de tijger voor iedereen passend te laten zijn, zijn de banden op 4 verschillende plekken te verstellen. Zo zit het tuigje voor je kind altijd goed.

Sommige mensen vinden het onprettig voor een kind, een tuigje. Toch is dit wel dé manier om te voorkomen dat jouw peuter weer wegloopt en je straks constant het handje van jouw kind vast moet houden. Dat zorgt toch ook bij jullie beiden voor veel frustratie. En omdat dit kindertuigje in de vorm van een rugzak-knuffel komt, vindt je kindje het niet erg om het te dragen.

Klantenbeoordelingen

Wat een uitvinding!

Review door Lilian Koelman
Algemeen
Wij hebben dit tuigje vorig jaar gekocht omdat we naar Denemarken gingen. Met vlakbij veel water, bezoekjes naar een druk Legoland en een enthousiaste peuter een heerlijke oplossing. Hij heeft zijn vriendje zèlf uit mogen zoeken, de dalmatiër. Super, want zelfs als we het "lijntje" niet vast hadden, was hij daardoor duidelijk zichtbaar in een groep mensen.

Het enige puntje voor ons, is dat het lijntje wat langer had gemogen, tot een cm of 120.
Een kind wat "wegloopt", heeft met 90 cm lijn nòg het gevoel vast te zitten.

Verder is het nog steeds een grote vriend van onze zoon en hij gaat nog geregeld mee. Snoetje mag mee naar een evenement en hìj zorgt ervoor dat ze samen bij ons blijven! Werkt voor ons super!
(Geplaatst op 04-05-2014)

Superuitvinding!

Review door Tamara
Algemeen
Ik heb in eerste instantie de koala gekocht voor onze dochter. Ze vindt het geen enkel probleem om het tuigje om te krijgen, vindt het zelfs leuk!

Op straat krijg ik ook veel positieve reacties van mensen. Vooral als ze zien dat ik er met de kinderwagen (met daarin onze zoon) naast loop. Dan snapt men ineens het praktische (en veilige) idee achter 'een kind in een tuigje' i.p.v. er aversie tegen te hebben.

Nu koop ik ze ook als verjaardagskadootje voor de kindjes van vriendinnen en ze zijn er allemaal even blij mee. En alle diertjes zijn even leuk!
(Geplaatst op 05-11-2013)

harnas buddy's

Review door Bart
Algemeen
Wij zijn erg blij met dit tuigje! Harnas buddy's zijn ideaal als je een tweeling hebt en alleen op pad wil met ze. Praktisch in een leuke vorm. Ons zoontje vindt de tijger geweldig! Ons andere zoontje heeft het harness buddy hondje.
(Geplaatst op 20-03-2013)

Tevreden

Review door Kim
Algemeen
Ben erg tevreden met dit tuigje! Dochter (bijna 2) vind het geen probleem om met de "eiger" te lopen, en eindelijk geen gevecht meer om haar handje vast te houden.

Heb de link naar veel andere moeders op FB doorgestuurd!
(Geplaatst op 04-02-2013)