Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Schildpad

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Schildpad

Houdt je peuter van spelen en wil hij/zij graag zelf de wereld ontdekken? Dan zul je je kind van tijd tot tijd uit het oog verliezen. Met de Harness Buddy van Goldbug raak je je kind nooit meer kwijt, en hoef je niet met hem/haar aan de hand te lopen! De Goldbug Harness Buddy Backpack is een rugzak in de vorm van een knuffel- met een tuigje. Je kind heeft de vrijheid om zelf te stappen, maar kan niet meer zomaar weglopen!

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Schildpad

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Peuters houden ervan om hun eigen gangetje te gaan en zo zelf vanalles te ontdekken. Terwijl je peuter heerlijk aan het spelen is, raakt hij/zij langzaamaan steeds verder van je weg, totdat je hem of haar uiteindelijk kwijt bent, met alle gevolgen van dien. En een hele dag met je peuter aan de hand wil ook nog wel eens zorgen voor ontevredenheid. Met de Harness Buddy Backpack van Goldbug is dit probleem voor altijd opgelost!

De meeste tuigjes voor je kind veroorzaken huilende kinderen die niet mee willen werken. De Harness Buddy Backpack is anders. Het tuigje bestaat uit een rugzakje met een veiligheidsriem van een meter lang. Met de riem houd je je peuter dicht bij je, maar kan je kind toch lekker zelf lopen. Bovendien heeft het rugzakje de vorm van een vrolijke schildpad en kan dus ook als knuffel worden gebruikt.

De veiligheidsriem kan ook gemakkelijk weer van het rugzakje losgemaakt worden, zodat je kind het rugzak tuigje ook los kan dragen. Het rugzakje zelf wordt met twee gespen vastgemaakt, en de riempjes zijn verstelbaar zodat het de Harness Buddy met je peuter mee kan groeien.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Leuk en functioneel

Review door petra
Algemeen
Handig tuigje zodat mijn dochter niet weg kan rennen. Ze vindt de knuffel erg lief en het tuigje zit comfortabel. Dus super product.
(Geplaatst op 17-07-2014)

Kindertuigje schildpad

Review door M de Regt
Algemeen
Ik heb het tuigje inmiddels in gebruik. Het tuigje oogt vriendelijk door het dierendesign. Het is echt bedoeld om mijn kindje meer bewegingsvrijheid te geven en toch zijn veiligheid te kunnen garanderen. Zonder zo'n tuigje kan ik hem echt niet los laten lopen. Het is ruim dus het past ook over zijn winterjasje en het koordje is qua lengte precies goed om hem binnen de veilige zone te houden.
(Geplaatst op 20-12-2012)