Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Plush Puppy

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Puppy

Veiligheid en plezier zijn gecombineerd in dit kindertuigje. Je kind zal graag spelen met deze schattige bruine puppy. Doordat uw kind een band creëert met de knuffel, zal het minder erg zijn om het rugzak tuigje aan te doen. Met de veiligheidsriem van ongeveer anderhalve meter lang is er nog genoeg bewegingsvrijheid. Het tuigje voor je kind zorgt er verder voor dat je kind vlakbij je blijft.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Goldbug Harness Buddy - Plush Puppy

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

De Fun BackPack is een tuigje in combinatie met een leuke rugzak in de vorm van een knuffel! Je houdt jouw kind veilig terwijl hij of zij de knuffel als een rugzakje draagt. Een leuke oplossing voor actieve kinderen die graag dingen ondernemen. Je raakt jouw kind nooit meer kwijt op grote openbare plaatsen met het tuigje voor je kind!

De knuffel kan de beste vriend worden van je kind. Doordat je kind een band creëert met de knuffel, zal het minder erg zijn om het tuigje aan te doen. De veiligheidsriem is ongeveer anderhalve meter lang, waardoor je kind nog wel bewegingsvrijheid heeft.

Het rugzakje kan ook zonder veiligheidsriem worden gebruikt. Deze is met een stevige clip bevestigd en kan worden losgekoppeld. Bovendien zijn de riempjes van het rugzakje verstelbaar, waardoor u de Harness Buddy kunt blijven gebruiken als uw kind gegroeid is.

De puppy is volledig uit polyester vervaardigd en kan in de wasmachine.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

goed

Review door ireen
Algemeen
Heel fijn tuigje. Goede service.
(Geplaatst op 11-08-2014)

geweldig

Review door tanja graafmans
Algemeen
ik ben heel blij met de buddy.
mijn dochtertje vind hem ook heel leuk en hoor alleen leuke reactie, zoals wat een schattig rugzakje ooh kijk het is ook nog een tuigje wat handig!!
wel iedere dag als mijn dochtertje hem draagt!
(Geplaatst op 12-09-2013)