Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Puppy Roze

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Puppy Roze

Veel peuters houden er niet van om aan de hand te lopen, en zodra je ze los laat, gaan ze hun eigen weg. Ook aan de buggy hebben ze vaak een hekel. Met de Harness Buddy Backpack van Goldbug heb je hier geen last meer van! Dit tuigje, gecombineerd met een rugzak, is tevens een roze puppy en daarom ook leuk voor je kind. Dankzij het tuigje voor je kind hoef je niet meer bang te zijn voor weglopen en kan je met een gerust hart op pad.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Puppy Roze

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Een peuter heeft vrijheid nodig om de wereld op eigen houtje te ontdekken. Daarentegen houdt een ouder zijn kind juist graag dichtbij. Voor dit probleem is er maar één oplossing: het kindertuigje. Vaak voelen tuigjes echter niet prettig. De Harness Buddy Backpack van Goldbug is anders! Het is een tuigje, gecombineerd met een leuke rugzak in de vorm van een roze puppy.

De veiligheidsriem is 1 meter lang en geeft hiermee je kind vrijheid om zelf te lopen, zonder dat je hem of haar uit het oog verliest. Het kindertuigje zit comfortabel en is speciaal ontworpen voor peuters. Dankzij de verstelbare riempjes past het rugzakje op elke peuter vanaf 18 maanden en kan het tuigje meegroeien. Ook is de veiligheidsriem los te maken, zodat je kind de rugzak ook zonder tuigje kan dragen en met de knuffel kan spelen.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

schattig en praktisch

Review door tamy
Algemeen
Het is erg praktisch en veilig.
Alleen is de riem te kort ,het mag iets langer zijn.
(Geplaatst op 14-07-2013)

super tof

Review door nicole
Algemeen
heel leuke aanwinst voor de kleintjes, vooral veilig en super schattig
(Geplaatst op 13-03-2013)