Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Poedel

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Poedel

Huilende kinderen wanneer je op stap wil? Wil je peuter liever zelf de wereld ontdekken? Niet bij mama of papa aan het handje lopen? Dat kan met deze leuke rugzak met tuigje.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Poedel

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

De rugzak met tuigje is volledig afgestemd op een peuter en zit daardoor goed en comfortabel. Met de staart van de poedel hou je jouw kind in de buurt, maar geef je hem of haar toch de vrijheid zelf te kunnen stappen. Een veilige en leuke oplossing voor iedere ouder's nachtmerrie, een kind dat zoek raakt in de winkelstraat, supermarkt of andere openbare gelegenheid. Dit kan voorkomen worden met het kindertuigje.

Klantenbeoordelingen

Blij mee!

Review door N.
Algemeen
We hebben onze nieuwe aanwinst net binnen, en dochter van 19 maanden is er helemaal gek op. Ze wilde hem gelijk hebben en als tuigje vond ze de poedel gelijk helemaal goed. Ze zei alleen maar 'mooi' en 'kijk is', zo lief. Met staart vind ze het ook helemaal niet vervelend.
Ik heb voor de roze poedel gekozen als een leuke tegenhanger van onze echte honden, zo leuk een roze mini poedel tussen tussen een rottweiler en een stafford hihihih
Alleen maar fijn om haar ook veilig bij mij te kunnen houden als wij gaan wandelen. Ze kan tenslotte niet overal maar op af rennen (andere honden, is ze gek op), zeker niet als onze honden er ook bij zijn.
Ik ben nu al blij met onze aanwinst en hoop dat ze in de praktijk ook helemaal bij ons past, maar dat zal vast!
(Geplaatst op 18-02-2014)