Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Leeuw

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Leeuw

Huilende kinderen wanneer je op stap wil? Wil je peuter liever zelf de wereld ontdekken? Niet bij mama of papa aan het handje lopen? Dat kan met deze leuke rugzak met tuigje.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Leeuw

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Het rugzakje met tuigje is volledig afgestemd op een peuter en zit daardoor goed en comfortabel. Met de staart van de leeuw hou je jouw kind in de buurt, maar geef je hem of haar toch de vrijheid zelf te kunnen stappen. Een veilige en leuke oplossing voor iedere ouder's nachtmerrie, een kind dat zoek raakt in de winkelstraat, supermarkt of andere openbare gelegenheid. Dit kan voorkomen worden met de Harness Buddy. Dit kindertuigje kan de beste vriend worden van je kind.

Klantenbeoordelingen

Kindertuigje Leeuw

Review door Eveline
Algemeen
Ons zoontje (2 jaar en 9 maanden) was direct verkocht toen hij zijn "rugzakje" zag! Het tuigje past goed en ziet er mooi uit! We zijn er blij mee.
(Geplaatst op 27-07-2015)

leuk voor kind, praktisch voor mamma

Review door Helma
Algemeen
Mijn zoontje (19 maanden) is helemaal blij met z'n leeuw. Hij vindt het bepaald geen straf op hem om te moeten en gaat al vrolijk grommen (om zo op zijn manier de leeuw na te doen) als hij leeuw ziet. Ik voel me met hem en zijn leeuw een heel stuk veiliger, geen risico's dat ie zo maar de weg op rent, onder de leuning van de brug door de sloot in duikt en allerlei andere scenario's die je kunt bedenken.
(Geplaatst op 10-07-2013)

Knuffelig tuigje

Review door Tanja
mijn dochtertje van net 2 is helemaal weg van haar leeuw, ze wil hem het liefst de hele dag om en als ik de staart eraan vast klik weet ze ook dat ze bij me moet blijven. Ik ben nu 7 maanden zwanger van ons derde kindje en ben blij dat ik niet meer achter mijn ondernemende peuter aan hoef te rennen.
(Geplaatst op 10-07-2012)