Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Lammetje

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Lammetje

Veel ouders kennen het gevoel: je gaat met je peuter op stap en dan ineens, weg! Vaak is je kind niet ver, maar het is natuurlijk prettiger om je kind dichtbij te houden. Helaas zijn veel peuters ontevreden als ze de hele dag in de buggy moeten zitten, of steeds aan de hand van papa of mama moeten lopen. De oplossing voor dit probleem is de Harness Buddy Backpack van Goldbug: een kindertuigje en leuke knuffelrugzak in één!

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Lammetje

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Ouders en peuters hebben soms andere wensen. Ouders houden hun kinderen graag dicht bij zich, maar peuters houden er daarentegen van om er zelf op uit te gaan! Zo ontdekken ze de wereld en leren ze wat zelfstandigheid. Deze vrijheid is dan ook belangrijk voor de ontwikkeling van je peuter. De Harness Buddy kan aan beide wensen voldoen. Dit knuffeltuigje geeft kinderen de ruimte, maar zorgt ervoor dat ze niet te ver weg kunnen lopen.

Het rugzaktuigje heeft de vorm van een knuffel en wordt vastgeklikt met twee stevige gespen. Dankzij een lange band, tevens de staart van de knuffel, kan je kind zelf gaan en staan, maar is er geen weglopen meer bij. De riempjes zijn verstelbaar op 4 verschillende plaatsen zodat het rugzakje kan meegroeien met je peuter.

Het kindertuigje is gemaakt van zachte stof en kan ook gebruikt worden als knuffel: de lange band kan namelijk losgemaakt worden. Dit leuke lammetje zou zo het nieuwe vriendje van je peuter kunnen worden! Kinderen zullen het daarom helemaal niet erg vinden om de Harness Buddy te dragen. Bovendien kan het tuigje voor je kind in de wasmachine.

Productvideo