Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Konijntje

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Konijn

Wil jouw kind ook liever niet de hele tijd bij mama of papa aan de hand lopen of in de buggy zitten, maar ontdekt liever de wereld. Het probleem hierbij is dat je zo je kind snel kwijt bent. De Harness Buddy Backpack van Goldbug biedt hierbij uitkomst! Een rugzaktuigje in de vorm van een knuffelkonijntje. Zo heeft je peuter vrijheid maar blijft wel dichtbij.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Konijntje

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Met de Harness Buddy Backpack van Goldbug is het kwijtraken van je kind verleden tijd. Peuters gaan graag hun eigen weg en willen het liefst allerlei nieuwe dingen ontdekken. Dit kan alleen door je kindje wat vrijheid te gunnen. Dit kindertuigje houdt je peuter wel in de buurt, maar geeft nét die vrijheid die een peuter nodig heeft.

Het zachte rugzakje heeft de vorm van een konijntje en is dus hartstikke leuk voor je peuter. Aan het rugzakje kan de veiligheidsband bevestigd worden, die 1 meter lang is. Op deze manier houdt je je peuter dichtbij, maar kan hij/zij zelf lopen. Geen problemen meer doordat je kind niet aan de hand wil lopen of zich uit de buggy probeert te worstelen!

Het rugzak tuigje wordt met twee gespen om je kind bevestigd en zit stevig vast. De riempjes zijn verstelbaar: het rugzakje kan dus langere tijd gebruikt worden! Ook handig: de Harness Buddy Backpack kan gewassen worden, want met kleine kinderen wordt er hier een daar wel eens iets vies.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Geniaale uitvinding

Review door H.Stitselaar
Algemeen
Mijn zoontje van 1,5 wil sins hij kan lopen niet meer continu in de kinderwachen zitten.
Begrijpelijk hij is ook zo nieuwschierig en ondernement.
Maar hem los rond laten rennen is levens gevaarlijk.
Ik had de goldbug harness ooit ergens gezien en toen onse avondtuurier niet meer steets in de kinderwagen wou heb ik er meteen een bestelt.
Mijn man had zijn twijfels maar nu zijn we allebij dol blij.
Ons kleine mannetje gaat vrolijk op ondekking uit maar wel veilig.
Niks maakt ons zo gelukkig dan hem zo vrolijk rond te zien rennen.
(Geplaatst op 10-09-2014)

Harness Buddy

Review door Jessica
Algemeen
Wij hebben het tuigje gekocht voor onze zoon van 2 jr. Hij wil heel erg graag lopen en doet dat ook goed hoor. Hij blijft ook goed bij ons in de buurt maar ja een kind hoeft maar wat te zien en ze kunnen weg schieten wat logische is. Het tuigje bevalt ons heel erg goed. Als we het om doen is er even lichte protest maar daarna hoor je hem niet meer. We krijgen ook hele leuke reacties als we op weg zijn.
(Geplaatst op 18-03-2014)

De oplossing

Review door Angela
Heb een dochtertje van 17 mnd die al sinds der 11 mnd loopt. Wil nooit niks en luisterd niet en loopt alleen maar weg. sinds kort dit tuigje gaan gebruiken....en wat een oplossing. Ze vind het leuk om het konijn op haar rug te hebben. Loopt er ook zo mee rond. en als we met haar lopen en ze kan niet verder dan word ze ook niet boos. In tegenstelling hoe het eerst ging. Aan het handje dan laat ze zich op de grond vallen want dat wil ze niet.
Echt een aanrader.....en het ziet er ook nog eens schattig uit :)
(Geplaatst op 10-07-2012)

practisch en veilig!

Review door Christelle
Vanaf nu geen gesputter mee! De 2-ling vindt het zelfs leuk met het rugzakje rond te lopen! De mensen vinden het vertederend, wat niet het geval was 25 jaar geleden. Toen had ik voor mijn dochter ook een "loopriempje" en men vond toen dat het juist een hondje was... Toffe uitvinding!
Een fiere oma, Christelle
(Geplaatst op 29-06-2012)

Geweldig

Review door Femke
Ziet er schattig uit en werkt nog goed ook!
(Geplaatst op 16-04-2012)

Leuk voor kind en ouder!

Review door San Janssen
Wij hebben een tijdje geleden het konijnentuigje gekocht voor onze dochter van 16 maanden. Eerst was er altijd een strijd, dochter wilde los lopen en vervolgens waren we haar steeds kwijt. Nu we het tuigje hebben is iedereen tevreden. Het is makkelijk te gebruiken en dochterlief is helemaal weg van het konijntje op haar rug. En uiteraard van het feit dat ze nu zelf mag lopen. We zijn heel erg tevreden over dit product. Een aanrader!
(Geplaatst op 14-04-2012)