Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Koe

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Koe

Houdt jouw kind er ook niet van om de hele dag aan de hand te lopen? En is het iedere keer weer een gevecht om je peuter in de buggy te krijgen? Dan is de Harness Buddy Backpack dé oplossing voor jou en je kind. Het kindertuigje is tevens een rugzak. Het rugzakje zelf heeft de vorm van een koe, een knuffel waar je kind leuk mee kan spelen.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. Het riempje is 90 cm lang en is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Goldbug Harness Buddy - Koe

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Peuters houden ervan om lekker zelf te spelen en van alles te ontdekken. Het is fijn als je je kind deze vrijheid ook kunt geven. Helaas werkt dit niet in elke situatie; bij een wandeling of een dagje uit raak je je kind gemakkelijk kwijt als je even niet oplet. Met de Harness Buddy Backpack van Goldbug houd je je kind dichtbij maar heeft je kind wel de vrijheid om zelf te gaan en staan waar hij of zij wilt.

Het kindertuigje is een rugzakje, dat je kind zelfs met plezier zal dragen, het rugzakje heeft namelijk de vorm van een koe! De knuffel is een leuk vriendje voor je peuter, waardoor het helemaal niet erg is om het rugzak tuigje te dragen. De veiligheidsband is gemakkelijk los te maken van het rugzaktuigje, zodat de rugzak ook los gedragen kan worden. Bovendien zijn de riempjes verstelbaar, zodat het kindertuigje met je peuter meegroeit. Zo kunnen jij en je kind er voor langere tijd gebruik van maken.

De veiligheidsband zelf is een meter lang: precies genoeg lengte om je peuter de nodige vrijheid te bieden. Het rugzak tuigje kan in de was, zeer praktisch omdat er bij kleine kinderen nogal eens wat vies kan worden.

Productvideo