Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Ivory Puppy

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Hondje

Huilt jouw kind ook als het de hele dag aan de hand moet lopen? En wil hij of zij niet in de buggy zitten? Dan kan de Harness Buddy Backpack van Goldbug een oplossing bieden. Het tuigje gecombineerd met een leuk rugzakje in de vorm van een knuffeldier.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Hondje

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Peuters houden ervan om zelf rond te lopen en de wereld te ontdekken. Hiervoor hebben ze wat extra vrijheid nodig; vrijheid die ze niet hebben als ze de hele dag in een buggy moeten zitten. Veel peuters vinden het ook maar niks om de hele dag aan de hand van papa of mama te lopen. Maar zodra je peuter los loopt, ben je hem/haar binnen no time uit het oog verloren.

De Harness Buddy Backpack geeft je kind de ruimte om zelf te lopen, maar dankzij de veiligheidsriem van een meter kan je kind niet meer zomaar weglopen. De rugzak heeft de vorm van een lief hondje en je kind zal het niet erg vinden om het te dragen. Het materiaal is lekker zacht en de riempjes zijn op vier plaatsen verstelbaar, zodat het bij elke peuter past.

Ook is de Harness Buddy Backpack gemakkelijk schoon te maken: hij kan gewoon in de wasmachine!

Productvideo

Klantenbeoordelingen

erg handig en leuk maar...

Review door mevr. v
Algemeen
ik ben zeer tevreden over de harness buddy ivory pup.
mijn dochter moest even wennen maar loopt er nu mee alsof ze niks "draagt"
nadeel: hij is minimaal verstelbaar en doordat er nog maar 1 gesp voorlangs loopt zakken de schouderbandjes steeds af. hier moet ik zelf wat op verzinnen.
ander nadeel is t kleine zakje. dr drinken past er niet in.
maar daar is hij ook niet voor bedoeld.
ik ben verder zeer tevreden.
(Geplaatst op 07-08-2014)

Stevig en toch heel zacht

Review door Tamara
Algemeen
Mn zoontje heeft hier niet zoveel problemen mee om het te dragen omdat het een lekker zacht hondje is en hij zelf iets in het rugzakje kan doen. Daar heb je overigens niet veel ruimte in! Verder is hij stevig genoeg om ervoor te zorgen dat mijn zoontje niet de weg op schiet en de voorkant van een auto kust. Over het geheel ben ik er erg blij mee!
(Geplaatst op 27-10-2013)

Goed

Review door Vandaele
Algemeen
Mooi, zacht en makkelijk aan te doen!
(Geplaatst op 11-07-2013)