Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Giraffe

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Giraffe

Huilende kinderen wanneer je op stap wil? Wil je peuter liever zelf de wereld ontdekken? Niet bij mama of papa aan het handje lopen? Dat kan met deze leuke Harness Buddy.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Giraffe

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Het kindertuigje is volledig afgestemd op een peuter en zit daardoor goed en comfortabel. Met de staart van de giraffe hou je jouw kind in de buurt, maar geef je hem of haar toch de vrijheid zelf te kunnen stappen. Het tuigje voor je kind is een veilige en leuke oplossing voor iedere ouder's nachtmerrie, een kind dat zoek raakt in de winkelstraat, supermarkt of andere openbare gelegenheid.

Klantenbeoordelingen

Opgelucht buiten wandelen

Review door Ansje
Algemeen
Ik heb een ontzettend druk zoontje van 3. Tenger gebouwd en daardoor paste het giraffe tuigje precies goed. Hij houdt ontzettend van knuffel. Na het open maken van de doos heeft hij de knuffel genaamd koekie uitvoerig begroet en ze zijn onafscheidelijk. Hij houdt het tuigje prima om en we kunnen eindelijk veilig wandelen/ winkelen zonder hem kwijt te raken!!
(Geplaatst op 15-07-2015)

Giraffe-tuigje

Review door Ollie
Algemeen
Heel leuk tuigje! Onze kleindochter van anderhalf was er erg blij mee. En haar ouders ook ;) . Wel iets aan de ruime kant voor anderhalf tenzij hij met dik winterjasje gedragen wordt. We zijn er erg tevreden over!
(Geplaatst op 13-01-2015)

Schattig

Review door Ommen
Algemeen
Mijn zoontje is ontzettend blij met zijn nieuwe rugtas, hij is 2 jaar en ik zie dat het iets te groot voor hem is, het zakt namelijk steeds af van zijn schouders ook al staat hij op de kortste stand, dus voorlopig kunnen we niet echt er van genieten.
(Geplaatst op 26-06-2014)

Geweldige koop

Review door Joes
Algemeen
Mijn kleindochter van 2 jaar wil steeds zelf lopen. Dit kan nu op een veilige manier. We hebben veel positieve reacties gehad van mensen op straat.
(Geplaatst op 25-08-2013)

Goldbug Harness buddy - giraffe

Review door Ilse Baeten
Algemeen
praktisch en net juiste maat maar spijtig dat het geen grotere maat heeft, mijn zoon heeft syndroom van down en loopt graag weg en ik had graag grotere maat gehad voor als hij wat ouder wordt, nu is hij 4,5j oud
(Geplaatst op 23-08-2013)

Een uitkomst!

Review door Laura
Algemeen
Voor ons allebei is het zo een stuk gezelliger door het winkelcentrum wandelen. Ze was meteen dol op haar giraf en hij mag overal mee naartoe.
(Geplaatst op 26-04-2013)

super aankoop

Review door pilar
Algemeen
mijn dochtertje is er heel erg blij mee! eindelijk kan mijn wildebras veilig rondwandelen!!
(Geplaatst op 15-01-2013)