Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Dino

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Dino

Heb je genoeg van rondlopen met een huilende peuter aan je hand, maar ben je bang dat je peuter anders wegloopt? Dan is een kindertuigje de oplossing. Vaak worden kindertuigjes echter gezien als onprettig voor het kind. De Harness Buddy Backpack is anders! Het is een tuigje met daaraan een rugzak in de vorm van een knuffeldinosaurus. Met dit rugzak tuigje houd jij je peuter dichtbij en is het voor je peuter niet vervelend om deze te dragen.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Dino

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Veel ouders komt het bekend voor: je gaat een dagje weg, maar je peuter heeft geen zin en loopt te jengelen omdat hij/zij in de buggy moet zitten of aan de hand moet lopen. Peuters willen graag vrijheid zodat zij zelf de wereld kunnen ontdekken. De Harness Buddy Backpack van Goldbug biedt je peuter deze vrijheid, maar zorgt er ook voor dat weglopen er niet meer bij is.

Het kindertuigje is een rugzak in de vorm van een stoere dinosaurus en valt ongetwijfeld in de smaak! Doordat de veiligheidsriem losgemaakt kan worden, kan je kind de rugzak ook zonder tuigje dragen, en kan hij/zij ermee spelen of spulletjes in stoppen. De riem zelf is een meter lang en laat je peuter dus zelf rondlopen.

Als de Harness Buddy vies is, kan deze in de wasmachine. Ook zijn de riempjes van het kindertuigje verstelbaar, zodat het meegroeit met je kind. Het rugzak tuigje is hierdoor geschikt voor kinderen van 18 maanden tot en met 4 jaar.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

super

Review door monique
Algemeen
Wij zijn er erg blij mee.
In het begin moet je er zelf ook aan wennen en ook aan de reacties van andere mensen maar daar moet je lak aan hebben.
Ik werd er hor en dol van dat onze zoon steeds wegliep.

En nu kan dat niet meer gelukkig.

Wat een uitvinding.

Mvg monique
(Geplaatst op 12-05-2015)