Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Dalmatiër

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Dalmatiër

Huilende kinderen wanneer je op stap wil? Wil je peuter liever zelf de wereld ontdekken? Niet bij mama of papa aan het handje lopen? Dat kan met deze leuke rugzak met tuigje.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Dalmatiër

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Het rugzak tuigje is volledig afgestemd op een peuter en zit daardoor goed en comfortabel. Met de staart van de Dalmatiër hou je jouw kind in de buurt, maar geef je hem of haar toch de vrijheid zelf te kunnen stappen. Het kindertuigje is een veilige en leuke oplossing voor iedere ouder's nachtmerrie, een kind dat zoek raakt in de winkelstraat, supermarkt of andere openbare gelegenheid.

Klantenbeoordelingen

Heel fijn

Review door Francisca
Algemeen
Fijn en leuk tuigje. Onze zoon van 16 maanden past hem goed en accepteert het tuigje ook prima. Heerlijk samen mee gewandeld.
(Geplaatst op 26-04-2015)

Goldbug Harness Buddy

Review door F.B. Modderman
Algemeen
Gekocht voor mijn kleindochter, die niet graag een hand wil vasthouden( ook niet prettig voor mij omdat het lengte verschil ertussen zit). Ideaal en je loopt relaxed. Mijn kleindochter vindt het niet erg en haar "doggy" gaat mee een blokje om.
(Geplaatst op 08-06-2013)

Super!

Review door danielle
Algemeen
Ik heb dit tuigje besteld voor mijn zoontje van 18 maanden, ik vind hem echt super. Hij kan nu lekker met mij meelopen op straat zonder dat hij constant mijn hand moet vasthouden. Zelf vind hij het hondje geweldig!
(Geplaatst op 31-08-2012)