Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Chimpansee

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Chimpansee

De chimp variant van de rugzak met tuigje heeft een onschuldige lieve blik en voelt heerlijk zacht aan. Met dit kindertuigje houd je jouw peuter veilig in de buurt, maar heeft je kind nog wel voldoende ruimte om te bewegen. De chimp-rugzak is makkelijk te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Chimpansee

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Heb jij ook een ondernemende peuter rondlopen? Die buiten het huis eigenlijk het liefst zijn eigen gangetje wil gaan en daarom goed in de gaten moet houden? Dan is deze chimp misschien wel de juiste oplossing voor jou. Naast dat de rugzak er leuk uitziet is het principe van het kindertuigje ook erg handig. Buiten de schouderbanden heeft de chimp-rugzak 2 banden met beide een gesp om het middel lopen, waarmee je de rugzak goed vast kunt maken.

Maar hoe kan je peuter dan niet meer weglopen? De staart van de chimp, die met een gesp bevestigd is aan de achterkant van het rugzaktuigje, heeft een handvat. Als je als ouder dat handvat vast hebt, kan je peuter niet verder dan 1 meter van je vandaan lopen. De Harness Buddy is de ideale oplossing voor wanneer je jouw kind niet uit het oog wil verliezen, maar ook zijn vrijheid gunt.

Het rugzaktuigje is geschikt voor kinderen tussen de 18 maanden en 4 jaar. Om de chimp voor iedereen passend te laten zijn, zijn de banden op 4 verschillende plekken te verstellen. Zo zit het tuigje voor je kind altijd goed.

Sommige mensen vinden het onprettig voor een kind, een tuigje. Toch is dit wel dé manier om te voorkomen dat jouw peuter weer wegloopt en je straks constant het handje van jouw kind vast moet houden. Dat zorgt toch ook bij jullie beiden voor veel frustratie. En omdat dit kindertuigje in de vorm van een rugzak-knuffel komt, vindt je kindje het niet erg om het te dragen.

Klantenbeoordelingen

Helemaal happy mee

Review door Cindy
Algemeen
Besteld voor ons meisje van bijna 2 en die is er helemaal mal van.
Binnen No time had ze door wat de bedoeling ervan was en vind het helemaal leuk. Het staartje hou ik aan het hengsel vast en zij houd hem ergens in het midden vast ipv een handje geven. Ik vind hem erg handig want zo blijft mn meisje mooi in de buurt maar kan ze toch een klein beetje dr eigen gang gaan. Ik merk dat zij deze extra ruimte ook erg prettig vind. Het enige nadeel aan het aapje vind ik dat het schouderbandje steeds afzakt nu maak ik het extra vast met een veter maar dit probleem zou makkelijk opgelost zijn met een 2e clip/ sluiting erop..
Verder helemaal happy mee!
(Geplaatst op 05-07-2015)

Erg blij met de aap

Review door Nancy
Algemeen
Ons zoontje van anderhalf vindt de aap geweldig. Hij wil hem zelfs in de tuin om. Ook is het materiaal heerlijk zacht om mee te knuffelen. En hij vindt het geen probleem als we de staart vasthouden.
(Geplaatst op 13-04-2015)

chimp

Review door Pim
Algemeen
Prima aapje, lekker zacht, geen harde randen aan gespen. Snelle levering. Pim vindt het aapje erg leuk/lief, was in eerste instantie wat verlegen...

Minpuntjes/verbeterpuntjes:
- bevestigingstaart bij aap is vrij laag(onderaan). Midden op de rug of bovenaan was handiger geweest
- rugzakje is wel erg beperkt te vullen (zit vulling in), maar goed, onze zoon is ook nog niet zo groot dat hij veel op zijn rug kan dragen
- gesp t.h.v. schouders is zelfs op de kleinste stand, nog te groot en glijd van schoudertjes af. Een extra gesp t.h.v. de borst zou dit probleem beperken.
(Geplaatst op 02-06-2014)

aanrader!

Review door Valerie
Algemeen
Onze tweeling begint momenteel hun eerste stapjes te zetten. Aangezien we ook nog een energieke peuter van 3 in huis hebben, waren deze knuffeltuigjes een geschenk uit de hemel! Onze mini's zijn er trouwens dol op. Van zodra ze met de post toekwamen grepen ze er elk één vast en wilden die niet meer lossen :-) In de aapjes kan je ook nog makkelijk een sapje en een koek kwijt. Echt een mega uitvinding! En persoonlijk vind ik deze aapjes de mooiste!
(Geplaatst op 30-04-2014)

super handig

Review door Annet
Algemeen
Ik was een beetje bang dat mijn dreumes niet van enige inperking gediend zou zijn. Gelukkig voor mij vindt hij dit tuigje prima! Hij heeft genoeg ruimte om het idee te hebben zelf rond te kunnen lopen en toch heb ik hem altijd binnen mijn bereik.
En wat is hij heerlijk zacht!! Andere kindjes komen hem wel eens aaien :)
(Geplaatst op 17-03-2014)

SuperAAP

Review door Marloes
Algemeen
Een superaapje, van heerlijk zachte pluche stof. Een knuffel die hij heerlijk met zich mee draagt, zonder er een nadeel van te ondervinden. Hij gaat mee op vakantie!!

(Geplaatst op 04-06-2013)

perfecte oplossing

Review door Nelie
Algemeen
Onze zoon (net twee jaar) heeft bergen energie en kan kilometers lopen, hij heeft een hekel aan de wagen, maar een hand geven is natuurlijk ook geen favoriet... met een tweede op komst was ik op zoek naar een oplossing voor ons actieve mannetje en vond dit knuffeltuigje. Reuze handig!!! En voor hem ook ideaal, hij geniet ervan dat hij zelf mag lopen, zelfs geen handje hoeft te geven en stapt er trots op los.... "mama staartje vast?" vraagt hij dan... Het enige nadeel is dat de staart wat laag zit, zodat bij een driftbui waarbij hij er vandoor wil op een boze manier, hij valt.... maar goed, dat zou hij evengoed doen, want in een driftbui gaat ie sowieso op de grond liggen. Handig dat je er nu gewoon naast kan blijven staan en het negeren, hij kan toch geen kant op, dus werkt het niet. Loopt hij gewoon rustig bij je weg dan valt hij niet en houdt de staart hem prima overeind.
(Geplaatst op 25-04-2013)

Super handig

Review door wanda
Algemeen
Erg lief aapje wat gemakkelijk te bevestigen is! Prima kwaliteit en super handig
(Geplaatst op 12-04-2013)

Zeer Handig

Review door Bérengère
Algemeen
Mijn zoontje van 18 maanden is niet te stoppen. Hij is altijd zo actief... Nu ik 8 maanden zwanger ben kan ik hem echt niet meer bijhouden als hij zijn handje loslaat. Best wel eng als hij dat op strrat of op een drukke parking doet. Met dit harnasje heeft hij het gevoel vrij te zijn terwijl ik hem perfect onder controle kan houden. Hij vind het aapje geweldig en wil deze ook gewoon thuis aanhouden. Zeer handig en mijn zoontje ziet er alleen maar het leuke ervan. ZEER BLIJ MET DEZE AANKOOP!!!
(Geplaatst op 04-12-2012)

Geweldige uitkomst

Review door annelies
Algemeen
Vanaf het eerste moment dat ons zoontje van 2 het aapje zag, was hij meteen razend enthousiast. Hij wil het zelfs zelf om, en ziet het als een spelletje. Een geweldige uitkomst.
(Geplaatst op 18-11-2012)

leuk en makkelijk

Review door linda
wij hebben hem gekocht voor onze zoon van 20 maanden. hij gaat graag op onderzoek uit en wil soms niet aan de hand lopen.
tot nu toe hebben we het tuigje pas een paar keer kort gebruikt maar het is prima bevallen. onze zoon vind het niet erg om in het tuigje te zitten. hij vind het aapje helemaal super.

(Geplaatst op 04-07-2012)

de oplossing

Review door Mienke
Wij hebben het kindertuigje voor onze kleinzoon van 17 mnd gekocht, hij was er gelijk stapelgek op zo kunnen ze lekker vrij lopen zonder dat ze zo,n zichtbaar tuigje dragen.
(Geplaatst op 02-07-2012)

Verliefd

Review door Yvette
We hebben het aapje gekocht voor onze 14 maanden oude zoon en ondanks dat het tuigje vanaf 18 maanden is gaat dit prima (onze zoon is gemiddeld tot groot).
Vanaf het moment dat hij het aapje zag was hij verliefd. Hij heeft het aapje nu ook vaak met spelen in huis op zijn rug. Als hij hem ziet dan moet er geknuffeld worden. Dus..praktisch en voor het kind een echte knuffel!
(Geplaatst op 23-06-2012)

Praktisch & leuk kindertuigje voor zowel kindje als (groot-) ouders

Review door Inge
Dit kindertuigje met een aandoenlijk lieve Chimpansee op de rug hebben we nu een paar weken in ons bezit. Nog niet zo vaak gebruikt omdat ons dochtertje van 17 maanden nu iets te smalletjes is zodat het tuigje nog niet zo stevig zit. Maar conclusie tot nu toe: dochtertje vindt hem superleuk en wil hem graag om, praktisch voor ons omdat als we haar nu bij ons kunnen houden op drukke locaties (vooral handig voor oma en opa, want ze is watervlug).
Leuk dat de "riem" verstopt zit in de staart van de aap. Wij hadden alle beestjes bekeken en vinden dit de leukste en het meest toepasselijk om op je rug te hebben. En 100 keer zo leuk als een simpel tuigje.
Volgende week gaan we op vakantie, dan komt het zeker goed van pas op het vliegveld, en straks op wandeltochten in de bergen als ze even een stukje zelf wil lopen (ze zit normaliter dan in een rugdrager).
(Geplaatst op 18-04-2012)