Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Biggetje

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Biggetje

De perfecte variant voor iedere eigenwijze peuter en natuurlijk voor iedereen die van biggetjes of roze houdt. Gaat jouw peuter ook regelmatig op avontuur om vervolgens volledig te verdwalen? Met dit kindertuigje in de vorm van een biggetje houdt je je peuter veilig in de buurt en voorkom je het uren lang zoeken naar je kind in iedere publieke ruimte.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Biggetje

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

De wereld is natuurlijk ontzettend indrukwekkend voor een peuter, die hem dan ook met volle nieuwsgierigheid wil ontdekken. Je peuter stapt en stapt en stapt. Tot het moment komt dat hij of zij even stilstaat en achterom kijkt. Mama foetsie, papa foetsie.

Om te voorkomen dat je jouw kind kwijtraakt, proberen veel ouders te zorgen dat ze 24/7 het handje van hun peuter vast hebben of ze zitten vastgegespt in de buggy. Dit eerste is zeer vermoeiend en in de supermarkt onhandig en in de tweede situatie zal het kind humeurig worden omdat het niet zelf kan stappen.

Ons kindertuigje in de vorm van een biggetje biedt de oplossing! Je peuter heeft de vrijheid om zelf te stappen, maar zijn bewegingsruimte wordt beperkt tot 1 meter van degene die het handvat van de staart vasthoudt. De rugzak met tuigje heeft het uiterlijk van een roze biggetje en heeft op zijn rug een zakje voor bijvoorbeeld speelgoed of ander klein spul. Naast de schouderbanden heeft de rugzak ook 2 extra banden met gespen die zorgen dat het biggetje goed blijft zitten. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat je zelf kunt zorgen dat de rugzak zo comfortabel mogelijk zit. Als laatste heeft het biggetje een staart, die ook weer bevestigd is met een gesp. Onze variant van een biggetje heeft alleen wel een langere staart dan normaal het geval is (90 cm), net zoals alle andere knuffeltuigjes.

Productvideo