Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Beertje

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 21,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Beertje

Houdt je peuter er van om zelf op ontdekkingstocht te gaan, maar verlies je hem/haar hierbij weleens uit het oog? Wil je daarentegen je kind niet in de buggy, of aan de hand? Met een Harness Buddy Backpack van Goldbug zul je geen last meer hebben van deze zorgen! Het rugzak tuigje houdt je kind dichtbij, zonder hem of haar van alle vrijheid te ontzien.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Beertje

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Het is mooi om te zien hoe je peuter de kleinste dingen wonderbaarlijk vindt. Hiervoor gaan ze graag op ontdekkingsreis. Thuis is dat niet erg, maar wanneer je buiten bent kan dat de reden zijn waardoor je je kind kwijtraakt. Om dit te voorkomen is de Harness Buddy Backpack van Goldbug ontwikkelt. Zo wordt je kind niet belemmerd om rond te stappen, maar blijft je peuter wel bij jouw in de buurt.

Dit kindertuigje is er niet zomaar één. Het is namelijk een rugzaktuigje in de vorm van een knuffel. Deze rugzak is gecombineerd met een beertje. Hier kan je kind leuk mee spelen, wanneer het de rugzak niet om heeft. Aan de rugzak zit namelijk een lange band die er ook afgehaald kan worden. Om het kindertuigje goed vast te maken, klik je eenvoudig de twee gespen van het rugzakje om het bovenlijf van je peuter. Deze riempjes zijn verstelbaar, waardoor het tuigje voor je kind mee kan groeien.

Wanneer het kindertuigje vies is, stop je deze in de was. Het materiaal is namelijk wasmachine bestendig. Wel zo fijn!

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Geweldig

Review door Noa
De kleine heeft zelf veel vrijheid en bij drukke plaatsen hoefen we haar niet meer aan haar jurkje en jasje vast te houden. Als ze in haar wagen zit heeft ze haar beertje in haar handjes.
(Geplaatst op 01-07-2012)

prima

Review door C.J.M.
Het harnass buddy beertje, is een heel leuk middel om je kind veilig samen gezellig een stukje te wandelen. Mijn dochter draagt hem graag omdat ze dan genoeg bewegingsruimte heeft. Ze houd of je hand of het staartje van de beer vast en stapt vrolijk mee. Een echte aanrader als je je kind veilig bij jou in de buurt wilt houden. Wij zijn er erg blij mee.
(Geplaatst op 29-06-2012)