Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Aapje licht bruin wit gezicht

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Aapje licht bruin wit gezicht

Nachtmerries over het kwijtraken van je kind. Ons kindertuigje ontneemt je al deze zorgen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je kind in de buurt blijft. Daarbij is het voor je kind ook voordelig omdat hij of zij de gewilde vrijheid behoudt en er een leuke knuffel bij heeft. Het tuigje is namelijk een rugzak in de vorm van een knuffel, in dit geval een aapje. De staart van het rugzaktuigje functioneert als veiligheidsband waarmee je je kind in de buurt houdt.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

prev
next
Harness Buddy - Aapje licht bruin wit gezicht

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Peuters zijn nieuwsgierig, en willen graag vanalles zien. Dat ontdekkingsproces is heel schattig, maar minder plezierig als je daardoor je kind kwijtraakt. Alleen is je kind 24/7 in de gaten houden ook geen optie. Dit kindertuigje en rugzakje in één biedt hiervoor de oplossing.

Als je kindje net kan lopen, wil je dit niet gaan belemmeren. Met de Harness Buddy zorg je ervoor dat je peuter vrolijk rond kan blijven stappen, maar ook dat deze niet ineens weg kan glippen. Voor je kind zal het ook geen probleem zijn om de rugzak aan te doen, want deze is in de vorm van een knuffel. Het aapje zal vanzelf overal mee naartoe worden genomen.

Het kindertuigje bestaat uit een rugzak in de vorm van een leuk diertje, waaraan een staart van een meter lang vastzit. Dit aapje heeft een bruine staart, met aan het einde een handvat. Het aapje kan met 2 gespen om je peuter vast worden gemaakt. De staart kan overigens ook heel makkelijk los gemaakt worden. Vaak vinden kinderen de rugzak ook leuk om te dragen wanneer er geen wandeling wordt gemaakt. Dan is het natuurlijk niet handig wanneer er een staart van een meter achter ze aansleept. En mocht het rugzakje vies worden, geen probleem, dit rugzaktuigje is wasmachinebestendig. Wat ook handig is, is dat de gespen verstelbaar zijn zodat het rugzaktuigje meegroeit met je kind.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

Aapje Harness Buddy

Review door Monique
Algemeen
Leuk/schattig aapje met klein opbergvakje op de rug. Onze zoon vindt het leuk om het aapje op zijn rug te dragen. De staart van het aapje (met lus) is handig in gebruik, geeft voldoende bewegingsruimte voor jezelf en kind. Het tuigje is kwalitatief goed en zacht/comfortabel materiaal.
(Geplaatst op 30-04-2015)

Helemaal goed!

Review door Emmeline
Algemeen
Wat een fijn ding.
Mijn zoontje wil hem heel graag om en iedereen vindt het schattig. Geen paniek meer als hij weer eens de kant van de weg op wil stuiven!
(Geplaatst op 07-12-2014)

Super uitvinding

Review door Silvy Frans
Algemeen
Onze kleine rakker is zeer tevreden met deze nieuwe knuffel. Voor ons zeer handig om dat we met een gerust hart kunnen gaan wandelen met hem en voor hem een extra knuffel beertje bij. Hij loopt er zelfs thuis mee rond op zijn rugje
Heel tevereden van dit product
(Geplaatst op 23-08-2012)