Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Aapje Bruin

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Fun Backpack Kindertuigje Aapje Bruin

Kinderen glippen er op de meest ongelukkige moment tussenuit. Drukke vliegvelden, winkels of pretparken zijn vaak plekken waar je kinderen snel kwijtraakt, wanneer je even niet oplet. Hiervoor is de Harness Buddy ontworpen. Met dit kindertuigje kun je je kind dichtbij je houden, maar is er nog genoeg ruimte voor je kind om te stappen. Het leuke is dat het geen saai tuigje is, maar in vorm van een knuffelrugzak.

De Goldbug Fun Backpack is te bevestigen met 2 schouderbanden en 2 extra gespen. De looplijn is 90 cm lang en het rugzakje is geschikt voor kinderen met een borstomvang tot 60 cm. Leeftijd: 18 maanden tot 4 jaar

Om kosten én het milieu te sparen worden deze aapjes zonder doosje geleverd!

prev
next
Harness Buddy - Aapje Bruin

Meer afbeeldingen

Goldbug Backpack - Veilig, Leuk. Voordelig

Jonge kinderen stappen graag om zich heen, maar verliezen daarbij papa en mama weleens uit het oog. Om te voorkomen dat ouder en kind elkaar kwijtraken zijn er deze rugzaktuigjes. Dit zijn kindertuigjes met daaraan een rugzak in de vorm van een knuffel, in dit geval een aapje.

Deze rugzaktuigjes zorgen ervoor dat je kind dichtbij je blijft door middel van de lange staart die aan de rugzak vastgeklikt is. Met deze lange band heeft je kind nog wel vrijheid om te stappen, maar niet te ver weg. Door deze vrijheid en de knuffel is het voor kinderen niet vervelend om het tuigje aan te doen.

Het aapje is in principe gewoon een rugzakje, met twee extra gespen die om het bovenlijf van je peuter vastgeklikt kunnen worden. Alle gespen kunnen versteld worden, zodat het aapje comfortabel zit en mee kan groeien. Het rugzak tuigje is nog geen 30cm en erg licht. In plaats van een vaste staart, heeft deze aap een gesp achter waaraan de staart kan worden vastgeklikt. De staart is 1 meter lang en heeft aan het uiteinde een handvat.

Productvideo

Klantenbeoordelingen

mama en kind blij met de aap!

Review door Esther
Algemeen
Ideaal ding! Mijn zeer ondernemende zoontje hoeft nu niet meer de hele tijd aan de hand te worden genomen. Hij loopt mee en als ie toch de benen neemt trek ik de aap even aan de staart. Erg veel bekijks mee. Als we naar buiten gaan pakt hij nu zn jas en.. zn aapjes-rugzak!
(Geplaatst op 31-07-2013)

mama en kind blij met de aap!

Review door Esther
Algemeen
Ideaal ding! Mijn zeer ondernemende zoontje hoeft nu niet meer de hele tijd aan de hand te worden genomen. Hij loopt mee en als ie toch de benen neemt trek ik de aap even aaan de staart. Erg veel bekijks mee. Als we naar buiten gaan pakt hij nu zn jas en.. zn aapjes-rugzak!
(Geplaatst op 31-07-2013)

Vrijheid

Review door Janneke
Algemeen
Het tuigje ziet er heel leuk uit en is superfunctioneel: het geeft mijn zoontje van 20 maanden veel vrijheid. Aan de hand lopen wil hij niet en dankzij dit tuigje kunnen we hem toch laten lopen. Wel moet hij dan in een brave bui zijn. Te eigenwijze kindjes gaan, met of zonder tuigje, toch wel hun eigen weg en dan blijft een wagen met riempjes handig :)
Veel leuke reacties van mensen op straat
(Geplaatst op 01-07-2013)

Wat een uitvinding!

Review door Irene Stokker
Algemeen
Binnenkort gaan wij naar Disneyland, ons zoontje van 2,5 jaar is helemaal gek op alles van Disney. Hij is daarnaast een grote druktemaker en zit behoorlijk in de peuterpuberteit. En in de buggy zitten is ook niet altijd een succes. We zijn dan ook van mening dat een tuigje een veilige oplossing is. Maar wat is dit een super tuigje. Ons zoontje is dol op het aapje. Hij heeft hem een keer een halve dag gedragen (zonder tuigje) en zat gewoon lekker te spelen in de tuin. Het is echt een vriendje en draagt hem met veel plezier.
(Geplaatst op 06-06-2013)

Goldbug harness chimpansee

Review door Marloes
Algemeen
Ontzettend leuk en handig tuigje. Gaan we veel plezier aan beleven!!
(Geplaatst op 30-05-2013)

Onwijs handig en leuk!

Review door Ing
Algemeen
Gekocht vd vakantie en het is ideaal!
Ons zoontje wil het aapje ook erg graag op zijn rug en vind het ontzettend leuk
(Geplaatst op 22-05-2013)

Gewoonweg SUPER!!

Review door C Francissen
Algemeen
Onze kleine man, Steyn van 18 maanden vind het super als hij zijn "Aap" op zijn rug mag......
Veel bekijks hoort er bij....echt fantastisch!!
(Geplaatst op 11-03-2013)

Fantastische uitvinding!

Review door Ingrid
Algemeen
Wat een geweldige uitvinding, deze apen-rugzak-tuigjes! Onze ondernemende tweeling vindt het geweldig om te dragen en om mee te knuffelen in bijv. auto. Erg blij mee!
(Geplaatst op 02-10-2012)

De perfecte oplossing!

Review door Lindsey
Onze kleine ontdekker vindt het niet belangrijk in de buurt van mama of papa te blijven... dit geeft toch weer iets meer vrijheid dan de hele tijd een hand te moeten geven en zeker beter dan vastgeriemd in de buggy te moeten zitten!
(Geplaatst op 11-06-2012)

ideaal voor tweeling!

Review door Kris
Ik heb 2 zulke aapjes gekocht voor mijn tweeling van 18 maanden. Dé oplossing voor avontuurlijke peuters! Een aanrader voor iedereen! :-)
(Geplaatst op 16-04-2012)

Leuk

Review door Jessi Vollebregt
Heel erg handig dit tuigje en ziet er ook nog leuk uit
(Geplaatst op 09-09-2011)

Geweldig

Review door PG Liefting
Helemaal geweldig wat een succes ze vind het heel leuk om met de rugzak te lopen,hij rugzakje ligt zelfs in haar bedje,en loopt heel parmantig mee,veilig en helemaal top,groetjes van een blij kind en oma
(Geplaatst op 09-09-2011)