Skip to Main Content »

Kindertuigje met looplijn in het winkelcentrum

Kindertuigje met looplijn in het winkelcentrum

Ontspannen winkelen is soms moeilijk als je continu je kleine in de gaten moet houden. Drukke winkels en nog drukkere winkelstraten zorgen voor stress bij jou maar ook bij je kind. In de drukte kan het eens gebeuren dat je je kind uit het oog verliest, een kindertuigje met looplijn is dan een uitkomst. Of je je kind nu uit het oog verliest omdat je even afgeleid was of de koter besloot op eigen houtje op avontuur te gaan, het eindresultaat is dat je je kind kwijt bent.

Met een tuigje looplijn heeft je kind geen kans om buiten ongemerkt weg te glippen of tussen de winkelrekken door te gaan rennen. Het is een eenvoudig tuigje met looplijn die jou aan je kind verbindt zodat je altijd bij elkaar blijft.

Tuigje met looplijn: Veiligheidstuigje, knuffeltuigje of rugzaktuigje

In ons assortiment vind je 3 tuigje looplijn modellen.

  1. Het veiligheidstuigje is het meest simpele tuigje met looplijn van de drie. Deze bestaat uit een band om de middel en een band over iedere schoude. Hier zit een lange lijn aan vast, waarmee je ervoor zorgt dat je dreumes in de buurt blijft. Ook vind je in dit assortiment polstuigjes.
  2. Een andere variant is het rugzakje met looplijn in de vorm van een knuffel, zoals een aapje, hondje of konijn. Er zijn meer dan 15 verschillende knuffeltuigjes en ze zijn zo lief dat deze knuffel snel een van de beste vriendjes van je peuter zal worden.

 

Veiligheidstuigje
Veiligheidstuigje >>
Knuffeltuigje
Knuffeltuigje >>

 

Zorgeloos shoppen met een tuigje looplijn

Een zorgeloze shopdag voor ouder en kind heb je met een kindertuigje met looplijn. Een drukke koopavond of -zondag, tijdens de vakantie of op een warme dag. Je raakt je kind niet uit het zicht. Jij kan rustig winkelen en je kind kan niet weglopen, maar heeft nog wel enige bewegingsvrijheid.

Een tuigje met looplijn is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar oud en zijn kunnen in de wasmachine gedaan worden. Ga naar 1 van de 3 tuigje looplijn categorieën of bekijk direct onze meest populaire kindertuigje met looplijn modellen.

Meest verkocht kindertuigje met looplijn