Skip to Main Content »

Met een kind tuigje altijd veilig in de buurt

Kind tuigje

Met een kind tuigje heb je altijd je kleine dreumes in de buurt. Meer dan genoeg ouders zijn al weleens hun kind uit het oog verloren. 1 klein moment van onoplettendheid en daar gaan ze, vrolijk op avontuur totdat ze omdraaien en papa of mama niet meer zien staan... Met onze kinder tuigjes is dit verleden tijd. Kies uit onze veiligheidstuigjes of ga voor een knuffeltuigje of rugzakje met tuigje en voorkom dat je kind er weer eens vandoor gaat terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. Bekijk het assortiment tuigjes voor kinderen.

Plezier voor ouder en kind met kinder tuigjes

Je kind blijft altijd in de buurt met een kind tuigje, waar je ook bent. Op vakantie in het buitenland, maar ook gewoon tijdens een dagje winkelen, de dagelijkse boodschappen of op een drukke parkeerplaats. Geen tranen van verdriet meer bij een verdwaald kind en ook geen stress bij de ouders met onze praktische en leuke tuigjes voor kinderen.

Met name op vakantie of een dagje weg zorgt het ook voor een hoop rust bij de ouders. Vaak willen kinderen namelijk graag zelfstandig lopen en dan is het huilen, dreinen en jengelen als ze verplicht de hand moeten vasthouden of weer in de buggy moeten. Maar zodra ze los mogen lopen zijn ze er binnen de kortste keren weer vandoor vandoor als je niet oplet. Kinder tuigjes geven je kind bewegingsruimte dankzij de looplijn, maar ze kunnen er niet vandoor. De ideale situatie voor het kind dat graag “los” loopt.

Tuigjes voor kinderen vind je in onze webshop

Kinder tuigjes

Onze onze webshop hebben we allerlei tuigjes voor kinderen. Basic veiligheidstuigjes als looptuigje of polstuigje. Schattige knuffeltuigjes in allerlei dieren zoals apen, hondjes en boerderij dieren. En stoere rugzakjes met looplijn. Meer dan genoeg keus en een kind tuigje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar oud.

Kijk eens rond in onze webshop en bekijk alle verschillende varianten kinder tuigjes.