Skip to Main Content »

SOS Infoband Prinses Roze

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 3,25

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Omschrijving

U een identiteitsbewijs, uw kind een Infoband!


U kunt zich altijd legitimeren met uw identiteitsbewijs, maar hoe doet uw kind dat als hij of zij papa en mama kwijt is? Infoband biedt hier de leukste oplossing voor! Door middel van een leuk en hip polsbandje waar u uw gegevens van uw kind opschrijft, kan uw kind zijn weg weer terug vinden naar zijn ouders! Het enigste wat hij of zij hoeft te doen is het Infobandje laten zien en u wordt weer snel met elkaar herenigd. 


Doordat u uw telefoonnummer op de Infoband schrijft kunnen andere mensen uw kind helpen terug te brengen naar zijn ouders. 


De Infoband bevat belangrijke contactinformatie, heeft een gesp met kinderbeveiliging en is gebruiksvriendelijk en dus comfortabel voor uw kind. Daarnaast is de Infoband waterbestendig, herbruikbaar en u kunt er gemakkelijk met een normale balpen op schrijven want het vlekt namelijk niet! Super handig!

Kijk ook eens bij de andere variaties zoals de Infoband auto's, feeën of ridders

prev
next
SOS Infoband Prinses Roze

Details

Productbeschrijving

De Infoband zorgt ervoor dat uw kind zijn weg weer snel terug kan vinden naar zijn ouders. Door op het polsbandje uw naam, de naam van uw kind en uw telefoonnummer te schrijven kan u weer snel herenigd worden met uw kind indien hij of zij de weg is kwijt geraakt. De Infoband is in leuke variaties verkrijgbaar. Van ridders voor de stoere jongens tot aan de prinsesjes voor de meisjes. 

Producteigenschappen

- Gebruiksvriendelijk en comfortabel
- Waterbestendig
- Herbruikbaar
- Bevat een gesp met kinderbeveiliging 
- Bevat de belangrijkste contactinformatie
- Vlekt niet, dus er kan met een normale balpen op geschreven worden!