Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Olifant

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Omschrijving

Een van de nieuwste in de Harness Buddies is de olifant! Deze schattige olifant is grijs met licht groen. Maar dat niet alleen, hij is ook nog eens onwijs zacht! Met dit kindertuigje houd je jouw peuter veilig in de buurt. De olifant is makkelijk te bevestigen met 2 schouderbanden en 1 gesp aan de voorkant.


LET OP: VANAF BEGIN 2014 HEBBEN DE MEESTE HARNESS BUDDIES IN PLAATS VAN 2 GESPEN MAAR 1 GESP!

prev
next
Goldbug Harness Buddy - Olifant

Details

Heeft u ook een avontuurlijke peuter in huis? Die buiten het huis eigenlijk maar het liefst zijn eigen gangetje wil gaan en die u daarom  goed aan de hand moet houden? Dan is deze olifant misschien wel de juiste oplossing voor u. Naast dat de rugzak er leuk uitziet is het principe van het kindertuigje ook erg handig. Naast de schouderbanden heeft het kindertuigje 2 bandjes met beide een gesp voorlangs lopen, waarmee u de rugzak goed vast kunt zetten.

Maar hoe komt het dan dat uw peuter opeens niet meer wegloopt? De staart van de olifant, die met een gesp bevestigd is aan de achterkant, heeft een handvat. Als u als ouder dat handvat vast heeft, dan kan uw peuter niet verder dan 1 meter van je vandaan lopen. De Harness Buddy is de ideale oplossing voor wanneer u uw peuter wel wil laten kunnen stappen, maar niet uit het oog wil verliezen.

Het kindertuigje is geschikt voor kinderen tussen de 18 maanden en 4 jaar. Om het kindertuigje voor iedereen passend te kunnen maken, zijn de banden op 4 verschillende plekken te verstellen. De het tuigje voor uw kind moet natuurlijk wel fijn zitten.

Sommige mensen vinden het onprettig voor een kind, een kindertuigje. Toch is dit wel dé manier om te voorkomen dat uw peuter weer wegloopt en u straks constant het handje van jouw kind vast moet houden. Dat zorgt toch ook bij jullie beiden voor veel frustratie. En omdat dit kindertuigje in de vorm van een knuffel komt, vindt uw kindje het nog leuk ook om als cadeautje te krijgen.

Klantenbeoordelingen

Een super uitvinding

Review door Wendy van eck
Algemeen
Ons zoontje is al sins dat we oli ( zo noemt hij hem) thuis kregen de dikste vrinden met hem. Hij moet overal mee naar toe en draagt hem ook als het niet hoeft. Maar boodschappen doen gaat nu ook een heel stuk rustiger dan voorheen
(Geplaatst op 06-04-2014)

veilig gevoel

Review door kim van t Hof
Algemeen
Mijn zoontje is helemaal blij met zijn knuffel tuigje. Zo kan hij op een veilige manier leren bij ons te blijven lopen want als hij de kans krijgt is hij weg...wat ons ook weer erg gespannen maakt. Allemaal blij!
(Geplaatst op 02-04-2014)