Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy Fun Backpack

Goldbug Harness Buddy Fun Backpack

Goldbug Europe is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is producent en leverancier van de populaire Harness Buddy Fun Backpack die je in onze shop vindt. Deze leuke knuffeltuigjes komen in allerlei dieren en zijn ideaal als veilig kindertuigje. Een dagje naar het pretpark, op vakantie in het buitenland, familie ophalen op Schiphol? Laat je kind zijn Goldbug Backpack dragen en je raakt hem/haar niet kwijt.

Bekijk ons knuffeltuigje assortiment in de webshop.

Wat is een Goldbug Backpack

Een Goldbug Backpack is een rugzak in de vorm van een zacht knuffeldier en de staart van het dier is de looplijn waarmee je je kind in de buurt houdt. De looplijn is 90 cm lang en los te maken van de Fun Backpack zodat het tuigje ook als normaal rugzakje te gebruiken is. De schouderbandjes zijn te verstellen waardoor de Fun Backpack te gebruiken is voor kinderen met een borstomvang van maximaal 60 cm, dit maakt hem geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud.

Goldbug Backpack modellen

Er staan tal van Fun Backpack modellen in onze webshop, deze zijn te verdelen in aapjes, hondjes, boerderij, jungle en fantasie dieren. Speciaal voor meisjes zijn er ook verschillende roze Harness Buddy varianten, maar een stoere dino of aap is natuurlijk ook leuk! Goldbug Backpack kindertuigjes zijn in onze webshop erg populair en wij bestellen deze dan ook enkele malen per jaar uit Engeland. Bij iedere Goldbug Backpack staat de voorraad vermeldt, het kan zomaar zijn dat een model is uitverkocht. Ben er dus snel bij voor je kleine!

Kwaliteit van de Fun Backpack

Een Goldbug Backpack is voor de kleine makkelijk aan te doen want het is gewoon een normaal rugzakje. En omdat het een erg zachte knuffel is, wordt het al snel het nieuwste speelmaatje. Een Harness Buddy is gemaakt van 100% polyester en kan worden gewassen in de wasmachine. Iedere Fun Backpack van Goldbug voldoet aan de Europese normen voor een kindertuigje (EN 13210:2004).

Goldbug Harness Buddy Fun Backpack