Skip to Main Content »

Goldbug Harness Buddy - Fairy

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 23,95

Verzending via PostNL

  • Nederland: €3,95, gratis bij bestelling vanaf 50 euro
  • België: €6.45, €2,50 bij bestelling vanaf 50 euro
  • Niet tevreden? 14 dagen retourservice

Omschrijving

Dit knuffeltuigje is speciaal voor onze meisjes! Het kindertuigje van Goldbug is een leuke manier om uw kind dichtbij u te houden. Zeer geschikt in drukke situaties zoals het vliegveld, een pretpark of als u op vakantie gaat naar een vreemd land. Uw kind zal het helemaal niet erg vinden om deze leuke knuffel overal mee naartoe te mogen nemen! En u heeft wat meer rust omdat u uw kindje niet meer uit het oog kunt verliezen met de Harness Buddy Fairy.


LET OP: VANAF BEGIN 2014 HEBBEN DE MEESTE HARNESS BUDDIES IN PLAATS VAN 2 GESPEN MAAR 1 GESP! 

prev
next
Goldbug Harness Buddy - Fairy

Details

Het kindertuigje van Goldbug is een leuke manier om uw kind dichtbij u te houden op drukke plekken, zoals het vliegveld of een andere grote openbare ruimte. De rugzak met tuigje, zal in de smaak vallen bij uw kind. Uw kind zal het geweldig vinden dat de knuffel overal mee naartoe mag op zijn of haar rug. En u heeft wat meer rust omdat u uw kind niet meer uit het oog kunt verliezen.

De Harness Buddy wordt vastgemaakt met een enkele sluiting van voren. De veiligheidsriem heeft de vorm van een staart en past geheel bij het plaatje. Omdat de veiligheidsriem een lengte heeft van ruim anderhalve meter, kan uw kind toch redelijk zijn of haar gang gaan en de wereld verkennen.

Kinderen kunnen ook thuis met de knuffel spelen! De veiligheidsriem is namelijk afneembaar.

Uw kind groeit van tijd tot tijd. Maar de knuffel-rugzak kan met uw kind meegroeien. De riempjes van de voorsluiting zijn gemakkelijk te verstellen zodat er nog lang van de Harness Buddy kan worden genoten. En laat uw kind het knuffeltje een keer in de modder vallen? Geen probleem. Deze vlinder is 100% polyester en kan gewoon met de wasmachine gewassen worden.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Klantenbeoordelingen

Wel een buddy, geen rugzakje

Review door Astrid
Algemeen
Onze dochter is superblij met de fairy, die ze Kiki heeft genoemd. Ze heeft haar graag om en wil dan ook graag dat ik haar vasthoud aan de leiband. Missie geslaagd wat dat betreft. Wel teleurstellend is de functie als rugzakje. Ik weet niet of dat bij de andere buddies anders is, maar in de fairy kan nog geen pakje kaarten of little pony. En de sluiting is naar beneden, dus wat je er instopt, valt er nog uit ook. Da's jammer, vandaar de wat lagere beoordeling.
Wel supersnelle levering en vriendelijk contact.
(Geplaatst op 03-04-2014)