Skip to Main Content »

Betaalmethoden

Bestellen bij Kindertuigje.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.

Onze webshop is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes, veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De webshop maakt voor iDEAL betalingen gebruik van de betaalmethodes van MultiSafepay. Na uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de Kindertuigje.nl website.

U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

Bankoverschrijving

Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving, dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Rabobank
IBAN Rekeningnummer: NL45RABO0109758625
SWIFT/BIC:RABONL2U

iDEAL

iDEALAls u bankiert via internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te ergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankieren kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

PayPal

PayPalU betaalt direct via uw PayPal-rekening. Na het selecteren van de betaalmethode PayPal wordt u doorgestuurd naar de PayPal pagina en geeft u daar het bestelbedrag vrij. Zodra wij via ons PayPal-account over uw machtiging geinformeerd zijn, versturen wij de bestelling. Bij het versturen van de bestelling wordt alleen het effectieve factuurbedrag, na aftrek van eventuele kortingen, van uw PayPal-rekening afgeschreven.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash (voor onze Belgische klanten) kunt u de online aankoop doen middels de bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn zoals gewend absoluut gegarandeerd en te gebruiken voor onze klanten die bankieren bij: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalingen gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De 1e fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een 2e fase moet u zich in een beveiligd scherm van uw eigen bank identificeren. Hierna kunt u de betaling voltooien.