Skip to Main Content »

Met een babytuigje je kind altijd veilig in de buurt

Babytuigje

Wanneer je baby net begint te lopen is het tijd voor de kleine om de wijde wereld te ontdekken. En zonder dat je hem of haar continu in de gaten houdt kan het nog weleens gebeuren dat het een wild avontuur wordt. Een babytuigje is dan de uitkomst om je kind in de buurt te houden. Een baby tuigje kan een veiligheidstuigje zijn of een knuffeltuigje.

Een baby harnas moet je niet zien als zielig. Natuurlijk, je moet je er even overheen zetten dat een baby tuigje op het eerste gezicht er apart uitziet. Maar zeker ouders met 2 of meer kids weten maar al te goed dat het onmogelijk is om 100% van de tijd op je kinderen te letten. Even verdiept raken in een boek, de telefoon die gaat of een korte pauze met je ogen dicht in de zon. Voor je het weet is je dreumes ervandoor en wie weet waar hij/zij zichzelf in laat belanden.

Een baby tuigje is plezier voor ouder en kind

Een babytuigje zorgt ervoor dat je zo nu en dan lekker tot rust kan komen, zonder jezelf druk te maken over waar je dreumes nu weer naartoe is gevlogen. Handig voor op vakantie of in de tuin.

Maar het is meer. Van diverse van onze klanten horen we dat de kleine niet alleen niet meer in de problemen komt, maar juist geniet van de vrijheid. Dit klinkt vreemd, maar een baby tuigje gunt je kleine juist meer loopvrijheid. Niet meer verplicht in de buggy of aan de hand, maar juist vrij om zelf te lopen (met speling van 1 meter).

Baby harnas modellen in onze webshop

Ons assortiment is verdeeld in 3 babytuigje varianten. Het veiligheidstuigje is het meest geschikt voor baby's (vanaf 6 maanden), het knuffeltuigje is vanaf 18 maanden.

Baby tuigje

  • Veiligheidstuigje
    Een veiligheidstuigje is een echt baby harnas en is geschikt vanaf 6 maanden. Een eenvoudig babytuigje met looplijn en geschikt voor de kleinste koters. Omdat de looplijn ook te gebruiken is als teugel (beide uiteinden kunnen vastgezet worden op het baby harnas) is het ook ontzettend handig om je kleintje te helpen bij leren lopen.
  • Knuffeltuigje
    Het knuffeltuigje is een rugzakje in de vorm van een super zachte knuffel waarbij de staart dient als looplijn. Je kunt kiezen uit tal van verschillende babytuigje dieren zoals apen, boerderij dieren, jungle beesten en hondjes. Geschikt vanaf 18 maanden.

 

Kijk eens rond in onze webshop van baby harnas producten.